Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Udvikler din virksomhed - til vækst!

Har du brug for at løfte din virksomhed til næste niveau? Det kan du gøre via dine værdier samt udarbejdelse af en Business Model Canvas - og efterfølgende med en strategi for hvordan. Jeg udfordrer og du udvikler virksomhedens identitet. Vi får sat strøm til dit salgsfokus i kombination med branding og marketing, samt kundes rejse i jeres univers. Det vigtigste er dit fokus og din dedikation i processen - herunder viljen til at forandre og nytænke.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Salgsfokus med marketing
  • Business Model Canvas
  • Skalering
  • Procesoptimering
  • Ledelse og teamudvikling


Min profil

Virksomheds- og forretningsudvikler

Med en baggrund som Cand. Merc. i udvikling af mennesker, ledelse og virksomheder inden for primært FMCG, kan jeg bygge salgsmotoren sammen med marketing, for at øge salg og brandkendskab. Jeg har arbejdet med Business Model Canvas og Go To Market Strategier for netop at sikre salgssucces. Jeg har bygget teams op og involveret dem i processen, for at give medejerskab af strategien - det gør den levedygtig. Derudover har jeg arbejdet med procesoptimering i kundens rejse internt - samt hvordan vi møder kunden eksternt. Hvad er det for en brandidentitet, kunden oplever i mødet med virksomheden?

  • Med en finansiel baggrund har jeg styr på bankerne, likviditetsstyring, budgetter og P&L.
  • Samlet set en bred erfaring, der formår at tænke holistisk, når vi sammen skal udvikle din virksomhed og ikke mindst sætte strøm til udviklingen.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.