Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Har du brug for solid strategisk hjælp så du kan vækste og komme på next level, så hjælper jeg dig stærkt videre.

Jeg har 20+ års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder og nytænke services og produkter.​ Senest har jeg været medskaber af og administrerende direktør for strategihuset Vinderstrategi A/S, som siden 2009 har gennemført en lang række strategiprojekter.​ Tidligere har jeg arbejdet med forretnings- og konceptudvikling samt implementering i den finansielle sektor, herunder i Letpension, Nordea Liv & Pension (nu Velliv) og Jyske Bank. ​I dag er jeg founder af og CEO i MakeMyStrategy som tilbyder en unik cloudbaseret strategiløsning samt et strategisk datarum.


Min profil

MakeMyStrategy™ bygger på principperne fra bogen "Strategi i vindervirksomheder" skrevet af forfatterne Jørgen Lægaard og Mikael Vest. Bogen anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.​

Principperne i bogen suppleres i MakeMyStrategy™ af real-life-erfaringer med både strategi og e-læring og giver mulighed for at: ​

  • Indarbejde eget materiale​ fra netop din virksomhed
  • PĂĄ en let og effektiv mĂĄde involvere relevante personer for at sikre optimal udvikling og eksekvering
  • Arbejde dynamisk og agilt​ uden at binde for mange ressourcer

Med MakeMyStrategy™ får du en løsning som er testet af og som virker!​

Så har du brug for en coach, der selv har haft hænderne på kogepladen, ved hvad der virker og hvad du skal holde dig fra og som gerne sætter sig selv i spil og trækker på sit netværk så er det blot at ringe eller skrive til mig.

Lad os berige verden sammen!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi mĂĄ sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.