Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg hjælper dig med at gå fra idé til produkt og videre til at bygge en rentabel forretning. Min erfaring har jeg fra forskellige startups, hvor jeg særligt kan bidrage i forbindelse med udvikling og eksekvering af digitale løsninger.

Jeg hjælper dig helt fra idé til mockups, forretningsudvikling, udvikling og drift. Med erfaringer inden for hele paletten af udviklingsopgaver, da jeg har stået for projektledelse og eksekvering af projekter i alle størrelser, hjælper jeg dig godt og struktureret fra start.


Min profil

Jeg startede oprindeligt som selvstændig, hvor jeg arbejdede som udvikler af apps og andre digitale løsninger samt udbyder af hosting- og sikkerhedsløsninger.

Tilbage i begyndelsen af 2021 slog jeg mig sammen med webbureauet Viral Media. I dag er jeg stadig partner i Viral Hosting, mens jeg rådgiver virksomheder i udvikling af deres startups og tech-platforme, apps o.lign i min egen konsulentvirksomhed. Sammen med Viral Media arbejder jeg blandt andet med udviklingen af større projekter såsom webshops, web- og SaaS-platforme. Dertil arbejder jeg tæt sammen med udviklere både in-house, on-shore med freelancere og off-shore med nogle af vores outsourcing teams.

Jeg har derfor et bredt netværk og adgang til omfattende ressourcer, som jeg kan trække på efter behov – både i mit daglige virke, men også i forbindelse med at bistå dig på din startup-rejse.