Mike

Mike Hemdorff

Google Ads-specialist

Er du faret vild i Google Ads-junglen og har brug for konkrete svar på dine spørgsmål uden at ende med en regning på flere tusind kroner? Jeg er en skarp digital profil, der har et brændende ønske om at gøre folk klogere på Google Ads. Jeg vil gerne fjerne mystikken og rive tæppet væk under Black Boxes.

 

Jeg hedder Mike og ejer virksomheden Mike Hemdorff Ads, hvor jeg er Google Ads-specialist. Jeg har 4 års fuldstidserfaring med Google Ads fra hhv. specialiseret Google Ads-bureau, kursusvirksomhed og reklamebureau. Jeg har prøvet at sidde på alle leder og kanter af skrivebordet, da jeg har været både intern og ekstern konsulent samt underviser. Jeg har optimeret omkring 100 Google Ads-konti og har derfor set de fleste fejl blive begået.

 

Jeg har valgt at specialisere mig 100% i Google Ads, så jeg kan yde det bedst mulige produkt. Jeg hjælper virksomheder med at skabe vækst i form af nye kunder, højere omsætning og en bedre bundlinje. Jeg arbejder med alle discipliner inden for Google Ads Search Ads, Display Ads, Shopping Ads, Gmail Ads og YouTube Ads. Jeg arbejder ud fra et vækstfokuseret perspektiv og tjener altid mig selv hjem igen.

Jeg er selv ny som selvstændig og har brugt mit netværk til at blive klogere på livet som herre i eget hus. Jeg ved, hvor vigtigt det er at have et godt netværk, man kan spørge til råds. Derfor tilbyder jeg sparring inden for Google Ads for at give noget tilbage og hjælpe nye selvstændige, iværksætter og freelancere med at sætte skub i deres digitale annoncering. Jeg er drevet af at gøre ”den lille forskel” for andre og er meget passioneret inden for Google Ads.

 

Jeg har arbejdet med kunder i stort set alle brancher og med meget forskellige budgetter. Jeg har både hjulpet små virksomheder med et månedligt budget på under 5.000 kr. men også store virksomheder med budgetter på op til 100.000 kr. om måneden.

 

Jeg har en lidt anderledes tilgang til Google Ads end nogle af de store bureauer, da jeg forholder mig ret kritisk til Googles ”best practices” og overlader aldrig al kontrollen til algoritmen. Jeg laver forbedringer med udgangspunkt i data og splittester alt.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.