Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg har et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker og via mit drive og erfaring at bidrage til udviklingen af nye danske iværksættervirksomheder.

Jeg er strategisk tænkende, visionær, analytisk, problemløsende og beslutningsdygtig, jeg arbejder systematisk og tidseffektivt, besidder et stort overblik. Jeg er komfortabel med alle led af værdiskabelsesprocessen fra identifikation af mulighed til levering af færdig løsning.


Min profil

Jeg er drevet af udvikling, fuld af idéer og jeg ser konstant fremad. Jeg har stor erfaring med produktudvikling og indgået i forskellige udviklingsmiljøer og projekter, både med etablerede aktører og med startupvirksomheder.

Besidder en solid sundhedsfaglig erfaring og har arbejdet med kundepleje- og fastholdelse, salg, rådgivning, drift, samt udvikling af sundhedsløsninger, sundhedsordninger og sundhedsforsikringer i de seneste +25 år.

Jeg en bred faglig og sundhedsfaglig baggrundsviden og erfaring inden for opbygning, udvikling, forståelse og rådgivning af forebyggende sundhedsydelser og af sundhedsforsikringer.

Jeg besidder stor salgs- og rådgivningserfaring og forstår processen fra salg til drift – og ikke mindst fastholdelse!

Jeg besidder evnen og har erfaringen til at søge indsigt i markedsbehov, få identificeret de risici kunden ønsker afdækket og herefter strategisk rådgive omkring sundhedsydelser til understøttelse af disse.

Jeg er en erfaren netværker, har et stort personligt netværk og mange relationer i branchen og er et kendt navn og ansigt indenfor pensions- og sundhedsbranchen, sundhedsydelser, sundhedsløsninger og sundhedsforsikringer.

Har tidligere været selvstændig erhvervsdrivende, arbejdet for Skandinaviens største sundhedsleverandør Falck Healthcare A/S i en periode på over 12 år, jeg har været ansat som sundhedsmægler hos mæglervirksomheden Willis IS (WTW), jeg har en International coachuddannelse (ICC) via EmpowerMind Danmark og så har jeg været ansat som kundechef hos arbejdsmarkedspensionsselskabet Sampension.

I dag arbejder jeg som Forebyggelsespartner hos Danmarks største kommercielle pensions- og forsikringsselskab PFA. Som person er jeg proaktiv, nytænkende, opsøgende, troværdig, selvkørende, hårdtarbejdende, ærlig, kreativ og løsningsorienteret. Jeg er drevet af resultater, elsker udfordringer og har viljen til sejr!