Mette

Mette Storgaard

Salg, Strategi & SoMe

15 års salgserfaring fra B2B markedet fra design- og møbelbranchen samt 4 års erfaring med kommunikation og marketing i mit eget kommunikationsbureau.

Et kombineret erfaringsgrundlag, som i dag kommer både mine kunder, samarbejdspartnere og iværksættervirksomheder til gode, når jeg rådgiver om vejen frem. Jeg er ikke fan af teorier og lærebøgers principper - men hands-on praktik og “lad-os-gøre-noget-ved-det-og-komme-derud-af” er den drivkraft, som jeg tilfører en virksomhed eller organisation, der er faret vild eller gået i stå.

Vær klar på konkrete råd og ærlig rådgivning uden hensyn til “hellige køer / darlings” og vær opmærksom på, at spørger du om A, skal du kunne tåle at høre B.

Helt konkret kan jeg hjælpe jer med, hvordan jeres virksomhed fremstår overfor jeres omverden. Hvordan kommunikerer I jeres budskaber, kompetencer og værdier - og hvordan sikrer I jer samtidig, at nogen gider at lytte? Hvordan kommer I i gang med en succesfuld og målrettet online indsats - især på de sociale medier? Hvad er need / nice to have, hvad er faldgruberne, og hvordan spiller du dine SoMe-kort bedst muligt og mest effektivt på længere sigt?

Du er også velkommen til at sparre med mig omkring jeres salgsindsats, jeres salgsstrategi og din egen salgsledelse. 10 års ledererfaring i en B2B salgsorganisation har sikret mig et effektivt og kompetent indblik i salgets svære kunst - som med den rette tilførsel af energi rent faktisk ikke er særlig svær, når det kommer til stykket. Jeg kan hjælpe dig med et optimalt mindset omkring din egen og kollegaernes salgsmæssige indsats.

Professionelt bestyrelsesarbejde og advisory board-sparring er også en del af min arbejdsmæssige hverdag.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV