Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Mit navn er Matthias Friis. Jeg er CEO & Co Founder hos Horago.

 

Jeg har været selvstændig og erhvervsdrivende siden jeg var 19 år gammel, og startede i 2017 Horago.

 

Jeg har altid arbejdet indenfor IT, salg og marketing. Jeg har v√¶ret igennem hele m√łllen; solgt teleabonnementer i Netto, solgt hjemmesider til fris√łrer og restauranter, freelance arbejder igennem Fiverr og UpWpork, og siden 2017 har jeg udelukkende arbejdet med Horago.

 

Horago ændrede gamet for mig. Jeg gik fra blot at klare mig selv til at skulle hente funding, co-foundere, osv. til en virksomhed og et produkt, som skulle bygges helt fra bunden.

 

I den proces har jeg lært utrolig meget, både om mig selv, men bestemt også om hardcore business. Jeg er derfor utrolig stolt af at være coach hos StartupCentral. Den erfaring, de kompetencer, og mest af alt, de fejl jeg har lavet, vil jeg dele med andre, som kan hjælpe til at stå endnu stærkere.


Min profil

S√• hvis du sidder med en id√©, eller netop har startet din virksomhed, s√• t√łv ikke med at kontakte mig. Jeg giver gerne en kop kaffe, tager en snak, og kommer med √¶rlig feedback omkring dit produkt, din id√© eller hvordan du hurtigere kan komme videre eller komme i gang.

 

Kernekompetencer: Business development, product development, strategy, funding, marketing, sales, leadership, problem solving.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.