Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg ser magien i at motivere andre mennesker. Det er dét, mit arbejde går ud på. Jeg flytter mennesker mentalt og organisationer fra ét sted til et andet. Og i den proces bringer jeg vækst, viden og salgskompetencer i spil i hele organisationen.

Med et ønske om selvbærende teams og ejerskab, giver jeg dig optimale forudsætninger for at skabe de bedste muligheder for vækst. Jeg frigør dit virkelige potentiale, så du kan gøre en maksimal indsats. Skabe en retning og mening, så du selv kan se hvor du står, og på den måde finde en retning.

Med hånden på hjertet lover jeg dig, at det alt sammen er med ét for øjet – at skabe mere synlighed og salg, der ses på bundlinjen. 

Dagligt arbejder jeg med mit mest værdifulde bidrag som leder, min evne til at skabe begejstring, mit høje energiniveau og mit ønske om at bringe mennesker sammen. Inspirere og motivere og få det bedste frem i andre.


Min profil

  • Salgs- og Marketingledelse - nationalt og europæisk
  • Lede og udvikle salgsafdelinger til en endnu mere performancedrevet kultur
  • Budgetansvar
  • Forandringsledelse og innovation
  • Personaleledelse
  • Fusionserfaring
  • Large accounts på CEO-niveau, herunder korte og lange salgsprocesser, udbud og SKI
  • Operational, strategisk og taktisk erfaring

Siden 2005 har jeg arbejdet med Salgs- og Marketingledelse - nationalt og europæisk. Ledet og udviklet salgsafdelinger til en endnu mere performancedrevet kultur. Udarbejdet og eksekveret overordnet salgs-, forretnings- og go-to-market-strategier – herunder tydelig mål- og KPI-styring.

Jeg har arbejdet med large accounts på CEO-niveau, herunder korte og lange salgsprocesser (SaaS), udbud og SKI. Derfor har du brug for en person, der kender til styring af indkøbsaftaler og som hjælper private virksomheder og offentlige organisationer (dagtilbud, skole og beskæftigelsesområdet) med deres digitale leverancer. Så giv mig et ring.

Jeg er en erfaren, strategisk og resultatorienteret leder. Der træner og udvikler sælgere og ”ikke sælgere”, så de kan udvikle og opdyrke nye salgsmuligheder – herunder B2B og B2C.

Du kan få sparring af en stærk erhvervserfaring inden for salg og undervisning fra mindre virksomhed til stor international koncern. Toppet med en AU i Ledelse, Diplomuddannelse i Salg og er certificeret i profilværktøjer til rekruttering og medarbejdereudvikling.

I en ung alder fandt jeg magien i at motivere andre mennesker. Som tidligere elitegymnast trænede jeg i en årrække børn på et konkurrencehold. Som voksen har jeg en lang karriere som Salgschef i flere IT-virksomheder (SaaS) bag mig.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.