Mara

Mara Krebs

CRM, Rekruttering & Kommunikation

Mara Krebs er 27 år gammel og bor i København.

Med en bachelor i Europæisk Business fra Copenhagen Business School har hun en generel forståelse for at drive og lede virksomheder. Hun ved meget om, hvordan virksomhederne styrer og udvikler deres aktiviteter i Europa og internationalt.

Dette med særligt fokus på økonomiske forhold, organisering men også forståelse for forretningsstrategien i forhold til virksomheder i vækst og udvikling.

Mara har stor interesse for Startup-verden. De seneste år har hun arbejdet for virksomhederne Happy Helper, Hilfr Aps, Mover Systems og Chabber Aps, og dermed tilegnet sig erfaring indenfor iværksætteri.

I dag er hun fortsat ansat hos Chabber Aps som Community Manager, hvor hendes rolle er at sikre at deres Chabbere har det godt, at varetage deres Costumer experience og sørge for, at de opnår kundetilfredshed ud fra deres fastsatte OKR’s (objective and key results).

Efter 10 år i forskellige brancher har Mara gang på gang oplevet, at kundesupport/operations/user experience/costumer experience ikke prioriteres – til trods for, at det er en utrolig vigtig del af virksomheders opstart og fremtidige udvikling.

Mara kan hjælpe med rådgivning indenfor kundesupport, rekruttering og brugen af forskellige kommunikationskanaler såsom Intercom, Zendesk, Freshdeks, Slack, Asana, Planday, Sling, MailChimp og E-conomic.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV