Lars

Lars Ulrik

Webudvikling, SEO & dropshipping

Hvis du vil i gang dropshipping, kan jeg være din sparringspartner og rådgive dig omkring webudvikling og integration af dropshipping af fysiske produkter. Udover webudvikling og dropshipping har jeg viden og ekspertise indenfor SEO og affiliate marketing, som jeg også ville kunne sparre med dig omkring.

Med mig i bagagen har jeg en uddannelse i Information Management (cand.merc.it) fra Aarhus Universitet med speciale i digitale forretningsmodeller. Imens jeg studererede lavede jeg hjemmesider med dropshipping af produkter fundet på Alibaba. Det er sidenhen blevet til adskillige andre typer hjemmesider. Heriblandt kan nævnes en digital sammenligningstjeneste for lån af penge (affiliate marketing) og hjemmesider til mindre og mellemstore erhvervsdrivende. Jeg arbejder altid i WordPress, da det er et brugervenligt system, som mine kunder selv kan håndtere, når hjemmesiden endelig er færdig. Udover at bygge hjemmesider er jeg til daglig konsulent og ekstern lektor på det kompakte uddannelsesforløb, Camp Future, hvor jeg underviser og vejleder ledige akademikere i forretningsudvikling.

Så tag kontakt til mig, hvis du kunne bruge rådgivning og sparring indenfor webudvikling, SEO, affiliate marketing eller dropshipping.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.