Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Er du kørt fast i din virksomhedsudvikling, mangler funding eller bange for at præsentere din idé – så kan jeg måske hjælpe dig med sparring da jeg har mere end 15 års erfaring med startup-virksomheder, virksomhedsudvikling, fondsansøgninger, præsentationsarbejde og værktøjer.


Min profil

Konsulentarbejde (rådgivning, organisations- og kompetenceudvikling), networking, virksomhedssamarbejder, kommunikationsarbejde samt fundraising (fundraising samt opslag, rådgivning og vurdering).

Jeg er kandidat i biologi fra Århus Universitet og har senere læst Multimediedesigner samme sted. Jeg har siden arbejdet mange år med konsulentarbejde, undervisning, samt rådgivning fra egen virksomhed samt indenfor universitets- og undervisningsverden.

Jeg været med til at iværksætte og rejse finansiering til et utal af initiativer. Jeg har også fået min del afvisninger og afslag men har lært af det.

Jeg har endvidere flere års kommunikations-, rådgivning- og undervisningserfaring. Jeg har oplevet de udfordringer der er når det handler om at komme videre med en idé og overskue det hele og jeg kan hjælpe dig med at se det udefra, skabe struktur og handlingsplan.

Vi kan arbejde med dig selv, dit netværk, din vision, din kommunikation, eller at udvikle dit produkt så du får overblik og styr på dine ressourcer, netværk og udviklingsmuligheder.

Jeg tror jeg er en empatisk lytter, der kan få dig til at se nye muligheder og finde vejen videre. Min filosofi er, som Dalai Lama´s: Hvis du tror du er for lille til at gøre en forskel, så skal du bare sove med en myg.