Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Du kan få min hjælp til det optimale samspil mellem produktionen, logistikken og den digitale kommunikation mellem alle dele af virksomheden.

Jeg har arbejdet med produktion og logistik, siden jeg begyndte på ingeniøruddannelsen i 1990. Globale virksomheder har nydt godt af min erfaring med at opstarte produktioner, planlægge alle funktionerne omkring dem og indføre den bedste ERP-løsning* til at styre det hele med.

I dag er jeg seniorrådgiver hos Dansk Produktions Univers. Vi er specialiserede i at hjælpe mindre produktionsvirksomheder. De kommer tit til os, når produktionen allerede har været i gang i mange år.

Du kan undgå at begå mange af de typiske fejl, som opstår i en produktionsvirksomheds tidlige år, når jeg er med på sidelinjen allerede i planlægningen af din produktion.

Uanset om du skal have produktion og lagerstyring ud i en mindre virksomhed eller skaleret op på tværs af flere kontinenter, byder jeg gerne ind med værdifuld viden.

*ERP (Enterprise Ressource Planning) er IT-systemer, som kan styre alt i virksomheden. Det er funktioner som økonomi, ordrestyring, indkøb, lager, produktion, kundestyring og meget mere.