Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg hjælper iværksættere med at skabe et solidt strategisk afsæt for arbejdet med kunder, salg og marketing. Sammen sætter vi retning og rammer for din virksomheds kommercielle arbejde. Fastlæger din virksomheds kundeproces, det vil sige hvordan I arbejder med kunder før, under og efter et salg. Drøfter hvilke kommercielle aktiviteter der kan skabe værdi for netop din virksomhed.

Og ikke mindst finder ud af hvordan I skal få aktiviteterne eksekveret.

Min rådgivning er strategisk funderet, men praktisk orienteret. Det er min erfaring, at det mere er mindset end store budgetter, der skaber kommercielle resultater.


Min profil

I mere end 25 år har jeg arbejdet med at skabe udvikling og vækst i store og små virksomheder både som leder, rådgiver og iværksætter. Min erfaring er, at en af de største barrierer for at skabe udvikling og vækst, er vores tilgang til arbejdet med kunder, salg og marketing. Der mangler ofte strategisk retning, kundefokus, processer og eksekveringskraft. Konsekvensen er, at vi ikke formår at realisere virksomhedens kommercielle potentiale. Det koster direkte på bundlinjen.

  • Min rådgivning tager udgangspunkt i 20 års erfaring som CMO (Chief Marketing Officer) inden for Finans og IT.
  • Jeg har erfaring som selvstændig ledelsesrådgiver – og træner både strategi og praktik, som iværksætter i en tech startup inden for social gaming.
  • Jeg har en uddannelse som Cand.Merc og en IAA Diploma.