Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Lad mig gætte … du er her, fordi du er selvstændig eller freelancer og har brug for tekster, som ikke luller dine kunder i søvn.

I stedet vil du gerne ha’, at de bliver hængende, køber det, du langer over disken, og fortæller alle deres venner om dig. Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Jeg hedder Karina, er copywriter (på dansk: salgstekstforfatter), og min virksomhed hedder Tekstuel.Modsat mange andre tekstforfattere har jeg kun fokus på EN ting:

Ord, der konverterer.

Og fordi jeg kun har det fokus, kan jeg skrive tekster, der får folk til at booke en samtale, klikke på KØB-knappen og sige ja til det, du sælger i dine mails.


Min profil

Jeg gætter mig frem.

Just kidding… svaret er KUNDE-RESEARCH og en stor portion VIDEN om, hvad der får folk til at sige JA til det, du tilbyder.

Var det et skuffende svar, så beklager jeg. Modsat hvad de fleste tror, handler copywriting meget lidt om at være kreativ. For gæt hvad … det er ikke ordmagi eller sproglige tryllerier, der får dine kunder til at svinge kreditkortet.

80 % af mit arbejde er dedikeret til research, dataindsamling, frameworks, teknikker, psykologi og strategi (hvor langhåret det end lyder). Det er kun de 20 %, der går til genistreger og andre kreative påfund.Men med risiko for at lulle dig i søvn, så la’ os komme til sagen:

Har du brug for et par hurtige tip eller gode råd? Så send mig en besked, og jeg vender tilbage til dig inden for 5 hverdage.

OBS! Jeg giver ikke kritik eller feedback på tekstmateriale.

Bonusinfo: Når jeg ikke sidder ved tastaturet, løber jeg rundt i hælene på min lille søn (der synes plæneklippere og støvsugere er det fedeste i verden), nørder aktier og drikker kaffe. Jeg er uddannet cand. mag i medievidenskab og bor i Aarhus.