Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Alle succesfulde digitale produkter såvel som forretninger har en vigtig ting til fælles; en fantastisk brugeroplevelse. Jeg har +100 digitale projekter på bagen, har gennem tiden ansat over 40 medarbejdere og har stor erfaring med forretningsmodeller, strategi, konceptudvikling, design, UX og projektledelse.

Nedenstående er en liste over mine spidskompetencer:

  • Forretningsudvikling
  • UX/UI-design & design thinking
  • Salg og strategi
  • Digital produktudvikling: Hjemmeside, apps, SaaS, systemer mm.
  • Digital strategi
  • 100 meter mester i at gøre råd konkrete og sætte handling på.
  • Ledelse & rekruttering

Som iværksætter, og direktør i egen virksomhed, har jeg styrker og erfaring inden for mange forskellige områder, bl.a. områder inden for at kunne skabe, drive og vækste en sund forretning. Jeg kan derfor rådgive i alt fra dagligdagens udfordringer som selvstændig, til strategi for forretningsmodel.


Min profil

Jeg hedder Julie og er høvding hos /et al., medinvestor i digitale virksomheder og medlem af flere advisory boards. Jeg grundlagde designhuset /et al. i 2014, som er specialiseret i UX og UI-design. Vi hjælper store og små virksomheder med at designe de bedste digitale løsninger for netop deres slutbrugere. Jeg er selv en fagnørd og har en baggrund som digital designer og designmanagement fra henholdsvis Aarhus- og Syddansk Universitet. Mit primære fokus i dag er digital rådgivning, strategi, salg og ledelse.

I min rådgivning har jeg fokus på, hvordan du arbejder med at sikre gode oplevelser for dine kunder, i alle former for møder og kontaktpunkter. Oplevelsen skal være i højsæde uanset, om det er dit digitale produkt, markedsføring eller din fysiske tilstedeværelse, for at tiltrække nye eller fastholde eksisterende kunder. Kundeloyalitet er heldigvis både godt for top- og bundlinjen!

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.