Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Har du et juridisk spørgsmål som du gerne vil have afklaring på, så bør jeg være dit første kald for retshjælp til iværksættere. Jeg tilbyder også abonnementsløsning til juridisk rådgivning der omfatter større arbejde og rådgivning end hvad retshjælpen ellers giver mulighed for.


Min profil

Jonas Quaade, advokatfuldmægtig ved Rieck Advokater

Jeg har ydet retshjælp for iværksættere i en længere periode indenfor forskellige juridiske emner og har således efterhånden en større erfaring med generel rådgivning indenfor erhvervsretlige områder. Fokus de seneste to år har imidlertid været på tvistløsning og retssagsbehandling, inkasso, immaterielret, entrepriseret, ansættelsesret.

Kan være særlig behjælpelig med at afklare mulige tvister, herunder inkasso, og kan give dig et overblik over, hvorvidt du bør forfølge sagen eller afskrive den som et tab. Her kan jeg ligeledes bistå dig i eventuelle tvister ved retten.

Har du korte spørgsmål af juridisk karakter, koster det ikke noget at ringe som medlem af Startup Central, ligesom jeg tilbyder en abonnementsordning for større adgang til juridisk rådgivning, hvilket svarer til at have en jurist ansat hos jer på deltid.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.