Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Da der findes et hav af produkter på Amazon, er det vigtigt at kunne identificere differentieringsmuligheder, optimere dine produktsider (billeder, SEO, mm) og planlægge & eksekvere markedsføringstiltag der skaber de bedste forudsætninger for din tilstedeværelse på Amazon.

Går du og overvejer Amazon, kan jeg hjælpe dig med at finde dit potentiale, komme trygt i gang og vækste via. den globale markedsplads. En god start på Amazon kan være en afgørende faktor for succes på platformen.

Er du allerede aktiv på platformen og mangler vejledning til hvordan du optimerer dine produktsider, så har jeg også nogle teknikker til dig!


Min profil

Jeg ser mig selv som en Amazon nørd.

Dvs. er der noget jeg ikke forstår ved Amazon, så ved jeg hvor og hvordan jeg finder det rigtige svar! Jeg har arbejdet med Amazon i fire år hvoraf de seneste to har været på et højt/professionelt niveau.

Jeg driver et freelance Amazon marketingsbureau, mit eget brand på Amazon og sidder i en faststilling som Amazon Manager. Min viden indenfor Amazons algoritmer kombineret med at drive egne virksomheder og som uddannet Cand.polyt. i teknologibaseret forretningsudvikling, har jeg udviklet en skarp forståelse for hvordan man får succes via. den globale markedsplads.