Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Grafisk designOm det er en nystartet virksomhed som mangler logo, hjemmeside og reklame layout/film eller en etableret virksomhed som skal have lavet layout til skilte, reklamer, poser eller hvad det kunne være. Hele Adobe pakken arbejdes der med.ProduktdesignEr en stor del af Loke Studio, her tilbydes der produktudviklings med erfaring inden formøbelbranchen samt special designet produkter til Jeres virksomhed hvortil der 3D tegnes og produceres produktionstegninger. Her arbejdes der i Revit og Rhino 3D programmer.3D visualiseringHer kan vi hjælpe med at tegne en 3D visualisering af eksempelvis en messestand, en ombygning, tilbygning eller bare en helt ny indretning af lokaler. Loke Studio har stor erfaring med messestand design og butiksindretning men vi har også private kunder som skal have visualiseret deres nye have indretning eller deres tilbygning mm.


Min profil

Mit navn er Jeanette Holdgaard. Jeg er grundlægger og direktør for virksomheden Loke Studio som startede op i februar 2021 og jeg har lige siden arbejdet som iværksætter.

Jeg har en Profession Bachelor in Design Furniture and Business som har givet mig kompetencer i produktdesign, grafisk design, 3D visualisering og samarbejde med virksomheder. Udover dette har jeg en længere passion indenfor design og kunst, hvor jeg har taget kurser i Milano (IT) og Bradford (UK).

Det der skiller mig ud fra mængden er min knap 6 års erhvervserfaring inden produkt design, grafisk design og 3D visualisering. Det er de tre kompetencer der har givet mig den erfaring der skulle til for at starte virksomheden Loke Studio Aps.