Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Siden 2004 har jeg hjulpet ledere og iværksættere med at udvikle deres eget og deres virksomheds potentiale. Typisk via kreativ og disruptional thinking, hvor jeg som ”djævlens advokat” tvinger dig til at gennemtænke og trykprøve dine idéer, og samtidig åbne dine øjne for evt. alternative ruter til dit mål.

Jeg arbejder med målstyring, visionboards og udvikling i praksis. Derudover er jeg din go-to-guy hvis du overvejer at starte virksomhed op i Dubai eller et af de andre 6 Emirater i UAE, og nyde godt af vejret og en personskat på 0 🙂


Min profil

Jeg er uddannet inden for Engros Handel, men har siden 2004 fungeret som management konsulent, coach m.v. og undervist inden for salg, ledelse, forhandlingsteknik, effektivisering m.v. Derudover er jeg certificeret inden for hele DiSC paletten og har en International Executive Coach certificering.

Jeg har selv været med ombord på en række iværksætterprojekter, enten som medejer, founder, konsulent eller direktør – både nationale og internationale. I dag bor og arbejder jeg i Dubai, hvor jeg er partner i virksomheden GROWU.AE LLC, der primært hjælper og udvikler danske virksomheder i UAE.

Jeg har dog ca. 8 dage om måneden i DK også - derudover kører jeg faste sparrings- og coachingforløb virtuelt/online med kunder i DK - primært iværksættere. Dette via www.ajust.life.