Frederik

Frederik Frifeldt

Internationalt iværksætteri, marketing strategi, forretningsudvikling

Oplever du problemer med at udarbejde den perfekte marketing strategi, eller oplever du generelle udfordringer ifb. med din Instagram strategi så kan jeg hjælpe dig. Jeg har nemlig 7 års erfaring inden for marketing strategi, og håndtere til dagligt Instagram strategien for en lang række virksomheder.

Navnet er Frederik Frifeldt. Oprindelig midtjyde, men bor til dagligt i Marbella og driver hhv. mediebureauet Frifeldt Media samt dertilhørende SaaS systemer ved navn ZEEDIA og Plandzer.

Jeg er en innovativ og resultatdrevet iværksætter med en stærk passion for IT, marketing og restaurationsbranchen. Jeg har en uddannelse indenfor marketing management & entrepreneurship fra Aarhus, og her derudover 7 års erfaring indenfor hhv. marketingbranchen inkl. 4 år i restauration industrien. Jeg startede min første virksomhed som 17-årig, og har sidenhen været involveret i 8 virksomheder inkl. 2 exits. Brancherne har primært været indenfor marketing og IT, som har tilegnet mig en lang række kompetencer og aspekter indenfor forretningsudvikling samt strategisætning.

I min tid som iværksætter har jeg tilegnet mig en lang række erfaring indenfor ledelse og marketing, samt konceptet omkring at stå på egne ben. Jeg har stiftet flere virksomheder i et internationalt perspektiv med hovedsæde i udlandet, og fået et ind internationalt kendskab til brand identitet og marketing strategi. Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde den perfekte marketing strategi, samt opsætning af en Instagram plan for din virksomhed.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV