Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig med at skabe struktur i virksomhed ved at få din passion og drøm flyttet til konkret planer og handlinger. Med din gode ide/dit produkt skal du på en rejse, hvor vi skal få andre til at se værdien hos dig, og det gør vi ved at lave en overskuelig struktur for den kommercielle indsats. Samtidig arbejder vi på at organisere mennesker og ressourcer på en måde, der skaber tid og fokus på netop det som skal til at vækste din virksomheden. Jeg har siddet med flere kasketter på og netop dette gør at du får en støtte på tværs af udfordringerne. Endelig er jeg god til at finde løsninger til problemstillinger, og har jeg dem ikke selv, står der et stort netværk bag mig, som jeg kan hente information fra.

Kort sagt – hos mig får du en all-round støtte, hvor vi skaber sammenhæng i dine indsatser.


Min profil

Jeg har en meget alsidig erfaring på toppen af en Cand. Merc.

På trods af at jeg har bevæget mig på tværs af brancher og stillinger i store og små virksomheder, er den røde tråd at jeg altid finder forbedringer og laver strukturer der får tingene til at spille bedre. Det betyder at jeg bærer rundt med en bog fyldt med erfaringer og metoder til at få bedre struktur til at nå videre. I min tid som Managementkonsulent fik jeg en værdifuld værktøjskasse indenfor projektledelse, som gør at drømme og visioner kan omdannes til konkrete handlinger. Samtidig er jeg stærkt analytisk og kreativ som gør at jeg ofte finder løsninger som bygger på fakta.

Til dagligt arbejder har jeg min egen konsulentvirksomhed og arbejder med at gøre virksomheder mere effektive, digitale og mere sælgende. Jeg er yderligere certificeret executive coach, som gør at jeg er god til at skabe afklaring og energi.