Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Advokater ser hele tiden problemer. Jeg ser de rigtige problemer

Har du en god forretningside eller et genialt produkt, men virker de juridiske udfordringer uoverskuelige? Er der opstået et nyt problem i forbindelse med den daglige drift i din virksomhed, som du ikke kan løse?

Kontakt mig og få et sæt professionelle øjne på sagen, som tager højde for både den juridisk korrekte og den forretningsmæssigt realistiske løsning.


Min profil

Advokat Christian Bay Nielsen, STORM Advokatfirma

Jeg arbejder som erhvervsadvokat hos STORM Advokatfirma på vores hovedkontor i Aalborg, hvor jeg har været ansat siden 2015. Jeg rådgiver virksomheder særligt inden for selskabsret, kontraktindgåelse, samt persondataret (GDPR).

Samtidig er jeg foredragsholder og underviser i blandt andet virksomhedsopstart. Jeg er til daglig medlem af erhvervsnetværk, hvilket har givet mig et unikt indblik i en række brancher, og derfor har jeg stor forståelse for den enkelte virksomhede. Sideløbende har jeg gennem en årerække deltaget i både iværksætterrådgivning og almindelig retshjælp. Særligt i 2018 har jeg undervist en række erhvervsdrivende, som skulle forberede sig til den nye persondataforordning.

Hos mig bliver selv meget indviklede ting forklaret på den en måde, der er til at forstå. Juraen skal også være realistisk – loven skal støtte op om virksomheden, ikke være en hindring.