Armina

Armina Terza

Kommunikation og Kultur

"En knækket blyant betyder ikke, at du skal stoppe med at skrive, det betyder at du skal spidse begge ender” - Armina Terza

 

Min rygsæk er fyldt med kreative ideer, særligt når det kommer til kommunikation. Derudover har jeg en bred kulturforståelse, som er et vigtigt redskab, når det kommer til mellemmenneskelige relationer.

 

Jeg har flere års kommunikationserfaring , og er uddannet cand. mag. i Kultur, Kommunikation og Globalisering med speciale inden for International Migration og Etniske Relationer.

Jeg har desuden siddet i OSCE's Press and Public Information Unit i Sarajevo, hvor jeg fik erfaring med kommunikation og rapportering i et internationalt setup.

 

Til dagligt arbejder jeg, som Content Writer og Marketingassistent i en dansk virksomhed: EYEBAB, som har udviklet et digitalt synstræningssystem.

 

Jeg er en empatisk lytter og en agil motivator, der kan inspirere dig til at ville, turde og gøre endnu mere når det kommer til kommunikation.

 

Min filosofi er, at ligemeget hvad du vil- så skal du huske på dit “HVORFOR”, for kun sådan kommer dit formål i mål.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.