Anne

Anne Pehrson

Personlig Udvikling & Projektledelse

I The Mind Room trækker jeg på både coachende værktøjer såvel som mentoring, når jeg støtter mine klienter i at opnå deres mål. Min tilgang er, at et menneskes fulde potential forløses, når der er kommunikation mellem hjerte og sind.
Jeg har en baggrund i projektledelse og er certificeret Life&Business coach, samt specialiseret iværksætter coach på master niveau. Jeg har praktiseret mindfulness i en del år og lader det indgår i mit arbejde med at hjælpe dig i at stå stærkt som iværksætter.
Jeg har arbejdet som mentor for iværksættere siden 2017 og jeg oplever at mange står overfor de samme udfordringer når det gælder at komme over rampen med sin ide, eller de vil tage det næste skridt med deres virksomhed.
Individuelt tilpasset til dig, arbejder vi ud fra 3 enkle steps:
1. Hvor er du nu?
2. Hvor vil du hen?
3. Hvordan kommer du derhen?

Jeg hjælper dig på 2 måder:
1. Vi skaber struktur og en konkret handlingsplan sammen.
Nogle gange kan det være svært at overskue det hele. Det kan få mange til at slet ikke komme i gang. Sammen identificerer vi dine mål og lægger en konkret handlingsplan og strategi. Alt efter hvor du er hen på din iværksætter rejse, så arbejder vi fx med din målgruppe, dit budskab, dit produkt mf. Vi bryder det hele ned i overskuelige ‘bider’, der er let at gå til. Du får hjælp til realistisk tidsestimering og din tidsstyring og får konkrete redskaber på hånden.

2. Dit iværksætter mindset

Her handler det om din motivation! At være iværksætter, kræver ikke kun ‘hands on’ færdigheder. Du skal i høj grad også kende dig selv rigtig godt. Hvad driver min ambition? Hvilke rammer fungerer jeg bedst i og hvordan skaber jeg dem for mig selv? Hvordan holder jeg gejsten oppe når det er op ad bakke? Hvordan skaber jeg mig en arbejdsdag der er motiverende for mig?

Kontakt mig! Sammen finder vi ud af hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig!

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV