Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg hjælper med at afklare om din idé, dit design og varemærke kan beskyttes eller om du krænker andres rettigheder, samt mulighederne der ellers er.

Vi i huset hjælper dig processen og hjælper dig med at se ind i din forretning. Vi anbefaler ALDRIG dig at bruge penge hvis vi ikke kan se din forretningside.

Vi har specialiceret os i at arbejde med iværksættere.


Min profil

Jeg er uddannet maskiningeniør, hvor jeg har bygget special maskiner og interntransportanlæg. Hvor efter jeg har bygget en produktion op incl. ERP, indkøb, priser mm. Derefter har jeg været knap 15 år i det der i dag hedder Erhvervshus Nordjylland, hvor jeg specialiserede mig i rettigheder, CE mærkning og funding. Jeg har gennem tiden hjulpet mere end 1000 virksomheder og iværksættere med deres udfordringer. Jeg er hurtig til at forstå din idé og god til at spare med dig omk. mulighederne, jeg kan også hjælpe med at produktmodne dit produkt i mange tilfælde.

I dag arbejder jeg ved Larsen & Birkeholm A/S, som er et patentbureau hvor vi hjælper folk med at sikre deres rettigheder, patenter, varemærker, designs. Jeg brænder for at skabe en forretning sammen med dig med baggrund i dine rettigheder.