Anders

Anders Eiler

SaaS, E-commerce, Forretningsudvikling & Salg

Siden 2006 har jeg stiftet og været selvstændig i 3 forskellige virksomheder. En lukkede og de to sidste blev til succesfulde exits - senest da min fhv. partner og jeg i 2016 solgt Meebox ApS til team.blue (dengang Zitcom A/S). 

Siden da har jeg været ansat og partner i team.blue. Først som teknisk chef for Clouddk, dernæst udviklingschef for DanDomain og senest som salgsdirektør for team.blue’s E-Commerce afdeling, hvor vi gennem vores brands DanDomain, Scannet og SmartWeb udvikler og sælger Danmarks største SaaS webshopsystem.

Jeg er oprindelig uddannet Softwareingeniør (cand.polyt) fra Aalborg Universitet og har således baggrund i det tekniske. Det har jeg brugt som springbræt til det, jeg laver i dag: En data- & teknologidrevet tilgang til salg og kommerciel forretningsudvikling. 

Det er både min erfaring og mit motto, at “Jo hårdere jeg arbejder, dets mere heldig synes jeg at være”. Det hænger sammen, og jeg har derfor den dybeste respekt for alle, som knokler hårdt for at nå deres drømme.

Som coach på Startup Central håber jeg kunne bruge mine erfaringer til at hjælpe og rådgive andre iværksættere, der søger råd og vejledning på deres egen rejse.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV