Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du har svært ved forklare din virksomheds vision eller budskab knivskarpt, kan du ikke forvente at andre forstår det. Om det er til et investor deck, journalistpitch, foredrag, blogindlæg, social media post eller noget helt sjette, kan jeg hjælpe dig med at slå dit budskab helt fast, så det er tydeligt og letforståeligt for den specifikke målgruppe, du forsøger at ramme.


Min profil

Nicolai Sabro Hansen, PR Specialist i FRIDAY & Partners.

Jeg har flere års erfaring som freelance journalist på flere forskellige sportsmedier, og har i en årrækkeogså drevet mit eget, som jeg startede som 15-årig.

Siden har jeg været med til at udvikle app-virksomheden Tonssers contentstrategi som content manager, og senere har jeg rådgivet nogle af Nordens mest velrenommerede startups, som presserådgiver i Copus, der som venture communications agency hjælper med at opbygge stærke brands i medierne. Nu arbejder jeg i kommunikationsbureauet Friday, hvor jeg primært beskæftiger mig digital PR for sportsbrands.

I tidens løb har jeg arbejdet med kunder som Soundboks, Tattoodo, State Energy, Valuer.ai, m.fl. og skabt omtaler i nationale såvel som international medier som Børsen, Politiken, DR, Euroman, TechCrunch, Forbes, The Guardian, o.lign. Mine unikke erfaring fra startup-, journalist- og bureau-verdenen gør mig velegnet til at hjælpe og rådgive andre startups i, hvordan de skal gribe deres PR-, content marketing- og kommunikationsstrategi an.