Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Brug mig igennem Startup Central, og få rådgivning og svar på dine spørgsmål om digital handel, konverteringer, analyse og indhold.

Er du i gang med et projekt der skal sælge en service, fysisk vare eller oplevelse via nettet, så ræk ud til mig med dine spørgsmål. Jeg har flere års erfaring med nethandel - og jeg har solgt tusindvis af billetter og fysiske produkter via digitale platforme. Desuden kan jeg svare på dine spørgsmål om konverteringer, tracking og søgemaskineoptimering m.v.


Min profil

Jeg er beskæftiget som freelance rådgiver indenfor nethandel og SEO. Desuden er jeg medejer af Offline ApS, der driver netbutikker som bl.a. SpilCompagniet.dk med fokus på brætspil og offline nærvær med familie og venner.

Siden 2008 har jeg hjulpet webshops og mindre virksomheder med salg, nethandel og synlighed på nettet. Særligt fokus har været på indhold og off-page SEO. Jeg er uddannet i Kommunikation og formidling, som jeg senere har specialiseret i fag om Content Marketing og markedsføring generelt. Min styrke er erfaringer fra forskellige netbutikker, der også internationalt har haft succes med salg. Ens for alle butikkerne er at de er startet af ildsjæle fra Danmark, som ikke kunne sidde stille, men ville udrette noget og skabe deres egen forretning.