Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg har erfaring med projektledelse af store og små projekter og produktudvikling til den danske industri, indeholdende produktion, indkøb, logistik og salg.

Jeg har et bredt materiale kendskab inden for støbning, ekstrudering og bearbejdning i metaller, plast samt tyndplade. Da jeg oprindeligt er uddannet byggeteknikker.

Jeg er ligeledes kendt som entreprenøren, som ikke stopper før sagen er løst og hans entusiasme smitter af i resten af organisationen.

Og så drives jeg af lysten til at se succes, fra opstart til aflevering af nye projekter.


Min profil

Jeg syntes det er vildt spænende at hjælpe unge/nye iværksætter, som jo også er Danmarks kommende fremtid.

Jeg er 57 år gammel, og hedder John Svendsen, og har været coach af Startup Central i ca. to år.

Jeg har arbejdet indenfor produktionsvirksomheder siden jeg var 18 år gammel, inden for mange forskellige brancher, lige fra aluminium, stål, kobber, messing, plast, trådvare, ventiler, pneumatik osv.

Hovedsagelig har min arbejdsvinkel altid været ”den innovative sælger”, som stiller konstruktive spørgsmål, ved nye produkter. Ofte virker kunder også forbløffet, når jeg siger, det vi kan levere, er ikke det du har brug for, lav det da i det materiale, det er en bedre/billigere løsning for jer. Men på længer sigt giver det pote, for de har ikke bare en leverandør, men de har en sparringspartner.

Jeg har en indlysende fordel, i og med min alder, og er ikke konservativ, men åben og nysgerrig af natur.

Det er en dejlig fornemmelse at mærke, at dem man hjælper, lytter og tager imod råd, som jo sker af god vilje, og ikke modtages som et forældreråd ”you-know”, så de ikke begår de samme fejl, som jeg har kendskab til.

Ofte er det sådan, når man har fået en idé, bliver man forblændet af løsningen, og kan ikke se andre muligheder for løsninger, og man skal bare i gang med det samme og få sine idéer realiseret.

Den fordel jeg ser ved Startup Central er, at neutrale personer, som er udefrakommende, kan give et helt andet perspektiv og synsvinkel, hvordan de ser projektet, og komme med konstruktive løsninger, som hjælper på længer sigt.

Startup Central, er en billig måde for at komme hurtigere i mål, med sit projekt.