Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg har inden for de seneste 11 år bevæget mig fra udvikling til teknisk ledelse på produktudviklingsprojekter, til teknisk produktchef og de seneste 5 år som projektleder på produktudviklingsprojekter.

I ovennævnte periode, har jeg arbejdet med ideudvikling, konceptudvikling, produktudvikling, systemintegration, kvalifikationstest og produktlancering.

Jeg benytter mine kreative evner til at finde løsninger og metoder til at systematisere og organisere gennemførelse for realiseringen af en ide. I mit daglige arbejde hvor jeg samarbejder med mennesker med forskellige baggrunde er jeg hele tiden opmærksom på at skabe de mest optimale forhold og rammer for de medarbejdere jeg har i mine teams.


Min profil

Jeg har en bred teknisk erfaring der gør at jeg er i stand til at forstå og identificere forskellige løsningsmodeller til en problemstilling.

Jeg har gennem tiden haft samarbejde med mennesker med mange forskellige baggrunde, hvor kommunikation og forståelse for sammenhænge og behov er afgørende for succes.

Jeg brænder for det at få samarbejde mellem mennesker til at gå op i en højere enhed, med mig som katalysator. Derfor finder jeg det meget vigtig at udvikle mine personlige kompetencer. Man forstår først andre og det at få det bedste frem i andre, når man er i stand til at forstå sig selv.

Dette er en rejse, som varer resten af ens liv, hvis man tør være åben og har viljen til det.

Jeg deltager i forskellige faglige og personlige netværk og mastermind grupper, hvor sparring, rådgivning og vidensdeling er formålet. Jeg benytter mig også af personlig coach til udvikling af mine personlige samt faglige kompetencer inden for ledelse.

Jeg har derfor et bredt, både fagligt men også personligt netværk, som jeg kan trække på i forskellige sammenhænge.