Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg har arbejdet med visuel markedsføring, salg og kundeservice hele mit arbejdsliv. Mange års iværksætterdrøm blev endelig en realitet i 2016, hvor jeg startede Adease.

Her brænder jeg for at hjælpe mine kunder med at skabe målrettet og målbar social media markedsføring og annoncering. Jeg fungerer som samarbejdspartner for nogle virksomheder, og håndterer al deres annoncering, imens andre virksomheder får undervisning i, hvordan de selv kan håndtere det mere professionelt.

Så ønsker du:

  • at nå ud til endnu flere indenfor dine målgrupper,
  • at skabe og pleje relationer med de relevante målgrupper,
  • at lave målrettet og effektiv annoncering,
  • at få flere tilmeldinger til nyhedsbrev, eller mødebookinger,

Så er jeg klar til at hjælpe dig.


Min profil

Jeg brænder for at skabe resultater på de sociale medier for mine kunder.

Fokus er på Facebook, Instagram og LinkedIn, med en afstikker i ny og næ til Pinterest. Ud over at håndtere annonceringen for nogle kunder, underviser jeg andre, så de bliver klædt på til selv at håndtere deres markedsføring på de sociale medier professionelt.

Undervisningen foregår som udgangspunkt i Vokseværket i Odder, men jeg tager også ud til kunder, og underviser i deres egne lokaler. Ønsker man at lære det hele hjemme fra sin egen stue, tilbyder jeg de fleste at mine kurser som online kurser, så du kan se kurserne lige når det passer dig.