Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Om det er erhvervs- eller boligbyggeri, nyt eller renovering, i en eller flere etager, så har jeg prøvet det meste både fra håndværker og bygherre siden.

Selv om jeg har været vidt omkring fagligt, så er det de små og mellemstore håndværkere jeg brænder for at guide på rette vej, specielt når de er udfordret på grænsen af deres nuværende evner.

Hvilke valg er det du står overfor, hvad skal på plads for at det lykkes? Vi kan godt mødes og tale om dine udfordringer, jeg er også en del af en ERFA-gruppe af mellemstore mestre, der har holdt sammen i 40 år på tværs af Jylland, så jeg kan evt. også hjælpe dig med at række ud efter støtte tættere på dig selv, hvis det ikke er noget vi kan klare det over e-mail, Teams/Zoom og telefonen.


Min profil

Uddannet snedker, først engageret gennem fagbevægelsen og så overgået til selvstændig erhvervsdrivende med base i Esbjerg.

Fortsat levering af skibsaptering i hele landet, tidligere patent på 22 mm teaktræsdæk til krydstogtsskibe til levering og montage i hele Europa.

Blev senere en af de første i Danmark til at arbejde med kæmpe vinduer og andre opgaver i fiberkomposit - nu er det primært special inventar i træ fx til institutioner vi laver.

Det er en glidende overgang til pensionisttilværelsen, så generationsskifte og diverse konstellationer for fælles ejerskab, både indtrædelse og udtrædelse har jeg også været igennem.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.