Min passion er mennesker, vækst og udvikling – uden de tre ting går ligningen ikke op.
Jeg har utrolig stor respekt for iværksættere, og jeg er blevet dygtig til at eksekvere strategisk på deres visioner med særligt fokus på strategien og væksten. Min passion er mennesker, vækst og udvikling – uden de tre ting går ligningen ikke op i de fleste startups. Jeg brænder for at bygge bro mellem corporates og startups, hvilket oftest er der, hvor kæden hopper af.

Jeg er en stor bidrager til FDIH’s E-handelspris, hvor jeg i nogle år (og til stadig) er en aktiv del af indstillingsudvalget samt juryen, fordi jeg forstår mig godt på e-handel.

Jeg er også meget aktiv i DI’s (Dansk Industri) e-handelsudvalg samt DI Digital’s Fintech Panel, fordi den finansielle teknologi er i maks. udvikling. Slutteligt har jeg af flere omgange været coach/mentor for Startup Bootcamp.

I min stilling hos Trustpilot var jeg med til at sikre udviklingen af deres kommercielle services internationalt på områder som integration og onboarding, loyalitet og support, vækst og serviceniveau.

Simeone Chimera

coachfiller

I Yourpay har jeg haft fokus på at udvikle og optimere ledelsen, salget, partnerskaberne, marketing, branding, onboarding og support. Dette resulterede i 7000 nye kunder og en markant vækst i omsætningen.

Derudover har jeg af to omgange selv været selvstændig og forstår mig derfor rigtig godt på de behov de fleste startups har.

Idag er jeg kommerciel direktør, (CCO) for PrestaShop i Skandinavien med fokus på vækst og partnerskaber.

Nøglen til at kunne drive en konkurrencedygtig virksomhed er evnen til at kunne levere en gennemsigtig og fantastisk kunderejse.

Kunderejsen skal prioriteres igennem den interne kommunikation vha. en kompetent og serviceminded support og en fleksibilitet til at tilpasse deres services til kundernes behov. Jeg vil kigge efter hvor stor gennemsigtighed virksomhederne har, da jeg mener, at det er vitalt for at kunne være konkurrencedygtig, og et etisk ansvar, som vi har overfor forbrugerne.

Slutteligt vil jeg sige at ”digitalisering ikke kun handler om produktet og servicen men faktisk starter indefra”, dette vil jeg også bringe til bordet.

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV