Jengin Sulaiman

Har du spørgsmål vedrørende Amazons retningslinjer, hvilke strategier eller tiltag der egner sig bedst til dig – så er jeg den rette til at guide dig godt igennem. Jeg sidder selv med salg på Amazon og hjælper desuden virksomheder med at opnå deres fulde potentiale på Amazon.

Jengin Sulaiman

coachfiller

Mit navn er Jengin Sulaiman og jeg er Amazon konsulent med forretningsudviklings baggrund hos AmazonVirk. AmazonVirk er et Amazon marketingbureau der skræddersyer løsninger tilpasset netop din virksomhed. Vi hjælper dig gennem hele processen, uanset hvor langt i processen du er. Jeg arbejder primært med onboarding på Amazon, strategiudvikling og markedsundersøgelser. Jeg udarbejder potentialeanalyser for at vurdér om dine produkter har potentiale på Amazon. Derudover har en sjettesans for produktdifferentiering – med andre ord - vil jeg få dit produkt til at skille sig ud af mængden på den globale markedsplads.

Jeg har en kandidat i teknologibaseret forretningsudvikling og har i løbet af min uddannelse, både arbejdet med professionel B2B salg, udviklet og implementeret strategier samt haft mellemleder roller i mindre virksomheder.

Jeg har drevet virksomheder, både før og under min uddannelse, hvilket har resulteret i en sund forståelse for iværksætterlivet. Det afspejles i min tilgang til dine problemstillinger. Jeg kan hjælpe dig med at forstå vigtigheden af Amazon som en global markedsplads, hvad du skal være opmærksom på og hvilke fejl du kan undgå, som jeg har selv har foretaget da jeg startede med salg på Amazon. Husk nu! Ikke alle produkter er egnet til Amazon. Så tag fat i mig og lad os diskutér netop dine muligheder på platformen!

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV