”Det SKAL kunne lade sig gøre at finde en leverandør, der kan levere den rette kvalitet”

Det var min mest frustrerende opgave som selvstændig designer. Langt de fleste jeg talte med omkring produktion, sagde at jeg skulle få det lavet i udlandet - ”Det er langt billigere og du kan bestille store mængder ad gangen”

Ja måske, men det passede ikke ind i mit syn på hvordan jeg ville producere og skabe værdi i mit produkt og min virksomhed.

For det KAN lade sig gøre at få det som du gerne vil have det. Vi har alle hver vores måde at drive virksomhed på. Jeg vil gerne hjælpe dig, som lige nu står med et produkt du vil sætte i produktion, men ikke helt ved hvor du skal starte. Jeg kan hjælpe dig med de første skridt, så du bliver klar til at sætte dit produkt i produktion, på den måde der passer til dig og dit produkt. Der er mange overvejelser omkring en produktion og det er derfor vigtigt at du får et godt overblik og har et gennemarbejdet produkt, inden du går i gang med at kontakte en mulig producent, eller leverandør.

 

Anne Hjorth

coachfiller

Jeg har en uddannelse som Produktionsteknolog med speciale i produktudvikling og produktion. Som ejer af virksomheden Jucos by A, har jeg stået for produktion af tasker som jeg selv har designet. I de fire år jeg har været selvstændig, har jeg været igennem en masse arbejde og specifikationer med mit eget design, som har givet mig en bred erfaring med opstart af produktion. Jeg har både haft produktion i Danmark og i udlandet og ved det kan være en jungle at finde rundt i.

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV