Webshop | Alt du skal vide | Startup Central
Har du en webshop, så har vi samlet blogs, som vil være relevante for dig at læse. De kommer ind på optimering, fejl man skal undgå.

Skal du starte din egen webshop eller måske har du allerede starten den, men har brug for mere viden på området for at optimere den endnu mere, så er du kommet til det rette sted. Her har vi samlet nogle blogs om webshop, det inkludere alt fra hvilket fejl du skal undgå og hvordan du optimerer din konverteringsrate til hvilken betalingsløsning der er bedst for din webshop.

Du tror måske det er lige til at have en webshop, at der bare skal være nogle produkter på en side og en betalingsløsning og så sælger den af sig selv. Det er desværre ikke så let. Der skal noget arbejde ind i din webshop for at den sælger og den skal opdateres, så den matcher kundebehovet.

 

Har du lavet din webshop eller skal du til at lave den? Lige meget hvilken fase du er i, så vil bloggen ’Disse 3 fejl skal du undgå som webshopejer’ kunne hjælpe dig. De tre fejl er: For lidt fokus på niche, for lidt fokus på design og brugeroplevelse, for lidt test af marketingkanaler.

 

Nu skal du så i gang med at lave din webshop og du har besluttet dig for at lave den i WordPress. I bloggen 'Skal du lave din side i WordPress' kan du få en forståelse af hvad WordPress er, hvorfor det er i WordPress du skal lave din website, samt ulemper ved at bruge WordPress.

 

Har du besluttet dig for at lave din webshop i DanDomain, så har vi en hel guide til hvordan du gør det bedst her, bloggen hedder ’5-trins-guide: Kom godt i gang med en webshop hos DanDomain'. Bloggen kommer også ind på de fordele der er ved at lave din webshop hos DanDomain.

 

Har du allerede en webshop, som har alle de funktionelle ting på plads. Men den konverterer bare ikke. I bloggen 'Sådan optimerer du konverteringsraten på din nye webshop' kan du læse om hvordan du kan ændre få ting din webshop for at få den til at konvertere bedre. Her er design og indhold afgærende.

 

Har du har fået din webshop og den ser ud som du ønsker det, så er der stadig en masse praktisk som skal på plads. For eksempel skal dine kunder have mulighed for at betale, en ret essentiel ting. I bloggen ’Hvilken betalingsløsning passer til min webshop – hvordan får jeg den bedste pris?’, får du et overblik over hvilke ting du skal være opmærksom på, når du vælger betalingsløsning, det er nemlig ikke lige til at få den bedste betalingsløsning til dig.

 

Har du en webshop som bare spiller, den mangler ikke noget, så skulle det da lige være at vise at det er et sikkert sted at handle. I bloggen ’Gode råd til din webshop, der giver din kunde tryghed’ kan du læse om hvordan du gør din virksomhed sikker og troværdig.