Tryghed for alle - i enhver handel | Startup Central
Har du en webshop eller en website, så er det vigtigt, at dine kunder føler sig trygge ved at handle med dig.
<div class='container'>

Med fokus på forbrugertryghed, er det vigtigt for alle brancher at have mulighed for at signalere sikker e-handel.

Ligesom det for forbrugeren er særdeles vigtigt at føle sig tryg og sikker i enhver handel, har det også afgørende betydning for både hjemmesider og web-shops at kunne fremstå med tryghed og tillid overfor for deres kunder.

Både danske forbrugers søgning efter web-sider, samt Nethandel generelt eskalerer i disse år, derfor er det vigtigt, at danske web-sider og ikke mindst e-handel formår at øge forbrugertilliden.

De fleste køb på nettet går godt, men alligevel oplever omkring 37% af alle forbrugere, som handler på internettet, problemer i forbindelse med et eller flere af deres køb.

Som web-shop ejer er der derfor flere ting, man kan have fokus på, for at forbrugeren oplever, at de handler på en tryg og troværdig web-side, et eksempel herpå kunne være reel og specifik forbruger-feedback.

Reel og ordrespecifik Forbruger-Feedback:

Forbrugere har ofte stor glæde af at kunne se andre kunders feedback og tilbagemeldinger, inden de benytter en web-shop eller tager kontakt til en virksomhed via deres web-side.

Med Tryghedsmærket får web-sider og web-shops mulighed for at kunne fremstå som en troværdig forretning, idet de ud over certificeringen, også får reel og ordrespecifik forbruger feedback til at fremgå i deres widget på deres web-side.

Det giver tryghed og gennemsigtighed, når forbrugere kan se Tryghedsmærkets widget på deres web-side. Samtidig oplever forbrugeren reel feedback og scoring fra andre kunder, idet feedback er reel og velinformeret på baggrund af reelle køb hos den pågældende virksomhed.

</div>