Tilgængelighed det vigtigste SEO HACK | Startup Central
Det allervigtigste SEO hack du skal arbejde med på din hjemmeside er vedrørende tilgængelighed. Begrebet tilgængelighed dækker alt når det kommer til synlighed.

Det allervigtigste SEO hack du skal arbejde med på din hjemmeside er vedrørende tilgængelighed. Begrebet tilgængelighed dækker alt når det kommer til at blive synlig på Google og trække kunders opmærksomhed ind på din hjemmeside.

Det vigtigste seo hack

Let omsætteligt indhold på din hjemmeside

Tilgængelighed handler om at dit indhold er let tilgængeligt, let omsætteligt. Lad ethvert fagligt udtryk ligge i skuffen, med mindre du taler til en kollega eller skriver en afhandling.

Dit sprog skal altså fluks fange opmærksomheden og skabe en genkendelig klangbund. Lige som dit yndlingsmusikstykke griber dig med det samme.

Det vil sige, at når du skriver tekste, så skal du nødvendigvis ikke skrive til de små grå, jeg taler ikke om shots her.

Du skal skrive til den personlighed, den type, som du ønsker at ramme. Du skal ramme en resonans hos dit publikum, som en anden kunstner gør det. Der er en formulering, som du må love ALDRIG at anvende. Det er "Det her kan godt blive langhåret". Jeg kommer efter dig, hvis jeg ser det. 👿

Skriver du: "Det her kan godt blive langhåret" så sætter du en forventning om at det er svært tilgængeligt materiale. Det kan blive en selvopfyldende profeti.

Det vigtigste SEO HACK er altså tilgængelighed.

Ud over den måde du formår at formulere dig på, og skaber billeder på nethinden hos dit publikum. Så tal direkte til dine kunder. Gør det personligt ved at anvende "du" og "dig". Så skaber du nærvær. Andre vigtige SEO HACK vedrørende tilgængelighed er.

  1. Billeder som støtter op om indholdet
  2. Opdel dine tekster med overskrifter.
  3. En side som loader hurtigt
  4. En overskuelig menu
  5. Intern linkbuilding

Alt sammen elementer som skaber større tilgængelighed for din hjemmeside.

Punktopstilling som vist her,  er også et rigtig godt virkemiddel, til at øge læsbarheden af dit indhold og dermed større tilgængelighed.

Copy Paste er som Pasta uden Ketchup – Svært at Catch Up

Du skal heller ikke være bange for at gentage dig selv, men gør det meget gerne med andre formuleringer. Der er dog en ting, du aldrig nogen sinde må, når det kommer til SEO. Copy Paste er bandlyst. Og ser jeg at du alligevel laver noget Copy Paste, så kommer jeg efter dig. 👿

Google bryder sig ganske enkelt ikke om Copy Paste.

Hvordan skaber man en side som loader hurtigt?

Anvender du WordPress, så anvend så få plugin som overhovedet muligt. Plugin er nemlig kendt for at skabe hjemmesider som er tunge i røven som et ondt år. Anvend ikke alt for store billeder. 

Hvordan laver man en overskuelig menu?

Inden du sætter din hjemmeside op, så lav en skitse af hele hjemmesiden med menu og få et team til at gå din side igennem og komme tilbage med feedback. Lav det i et tegneprogram eller i hånden inden du begynder at bygge din hjemmeside op, og få feedback inden du går videre.

Hvordan arbejder man med billeder på hjemmesiden?

Jeg vil anbefale dig at anvende det nyeste billede format. Det kaldes webp og kan minimeres langt mere end de gamle formater, til samme gode kvalitet. Resultatet er en hjemmeside, som loader hurtigere, og dermed en mere tilgængelig hjemmeside.

Hvordan anvendes overskrifter optimalt?

Overskrifter er fantastiske til at skabe overblik og dele dine tekster op i afsnit. Dermed får du et mere let tilgængeligt indhold på din hjemmeside. What is not to like?

De bedst tips til interne links

I mellem dine sider og imellem indlæg, skal du lave links. Ganske enkelt at 2 årsager. Google kan se hvilke indlæg, som du mener har en indbyrdes relation, på denne måde kan Google hurtigere finde dem frem og servere dem for potentielle kunder.

Den anden årsag er, når kunderne er på din hjemmeside og læser et gribende indlæg om, lad og sige tilgængelighed på nettet. Så linker du til indlægget internt, som omhandler noget i relation til dette. Men hvis du er en slagter, så skal du naturligvis ikke skrive om tilgængelighed på nettet. DUDE

Spiseløg og 5 tips til at undgå luft i maven

Title, overskrift og brødtekst. Har du en primær overskrift som hedder alt andet end 40 løgringe friteret i egen saft, men eksempelvis "Spiseløg og 5 tips til at undgå luft i maven". Så bør du også have det stående tidligt i din brødtekst og i din titel.

Men hvad er en titel eller title-tag. Forstil dig at du har nogle tekstdokumenter. Hvert tekstdokument er gemt med et navn. Dette navn svare til titel til en siden eller indlæg på din hjemmeside, lige som selv tekstdokumentet svare til en side eller et indlæg på din hjemmeside. Så er titel også et af de vigtigste SEO elementer på din hjemmeside.

Hvis du havde regnet med at få 5 tips til at undgå luft i maven, så må jeg desværre skuffe dig. Dette indlæg har 2 formål. 1. at informere dig om SEO og 2. at underholde, og underholdning er også en vigtig faktor, for at bibeholde interessen.

Spam får Google til at falde i søvn

Hvis du ikke ønsker dine kunder og potentielle kunder falder i søvn, så anvend linktekster som er relevante i forhold til det du linker til. Lad endelig være med at skrive klik her eller læs mere. Skriver du det for mange gange som linktekst, så kan Google opfatte det som spam.

Sådan finder du din indre skrivedjævel frem

At finde din indre skrivedjævel frem 👿 kan være en udfordring. Så her kommer et par tips. Når du rammer skriveblokering, midt i en sætning eller i et nyt afsnit, så skriv, nu er jeg røget ind i en blokade og hvad der ellers lige falder dig ind. For at opnå et skriveflow, er det vigtigt hele tiden at skrive, bare skriv et eller andet. Din indre kritik, høre ikke til her. Den indre kritik, skal du først anvende, når du læser korrektur af dit indhold.

Skrive djævel

Find fede formuleringer som fanger opmærksomheden. Dette her er det mest simpel triks i skrivedjævlens håndbog. Bogstavrim er bare fængende. Et andet triks er humor. Som SEO mand er har jeg slet ingen humor. Jeg er så kedelig at selv djævlen falder i søvn inden han vågner op. Nu er djælen vist nævnt et par gange i dette indlæg.

Det er vigtigt, at du husker dig selv på, at skrive er en muskel som skal trænes op og vedligeholdes.

Nu har du læst lidt om tilgængelighed og SEO. Hvem er jeg så?

Mit navn er Claus Enghuus og jeg elsker at skrive SEO tekster som skaber mening og værdi. Du finder mig på https://enghuus.com/

Tlf. 41434455