SEO – alt den viden du har brug for | Startup Central
Vi har samlet alt den viden du har brug for inden for SEO. Alle de blogs vi har om SEO, kan du finde i denne ene blog.

Vil du gerne blive bedre til SEO, så har du en oplagt mulighed her.

Der er en masse fantastisk dygtige mennesker som har delt deres viden, så det er bare at suge til sig.

Vi har samlet de blogs de har skrevet til os. Niveauet spreder bredt, så der skulle være noget for enhver.

Vil du vide hvad SEO er helt generelt, skal du i gang med den tekniske del af SEO eller er det link building delen du har brug for at vide mere om, så kan du finde viden om det herunder.

Her finder du viden om hvad SEO er:

Kort introduktion til SEO er en blog som handler om hvad SEO er. Den beskriver hvordan søgemaskiner som Google placerer ens hjemmeside. Der er tre faktorer som Google arbejder ud fra; teknik, indhold og autoritet. Og så beskriver den hvorfor Google og SEO er vigtigt for dig.

Bloggen SEO for begyndere beskriver SEO og hvordan du bedst kommer i gang. Her er der fokus på søgeordene, indhold af kvalitet, små tricks som du kan gøre for at Google vægter din hjemmeside højere, metatags og målgruppe.

Se eller gense gerne vores live med vores coach Monica Kruuse Bach, hun er ekspert i SEO og fortæller om det helt grundlæggende omkring SEO.

Du kan også række ud til vores andre coaches som har stor ekspertise i SEO eller få hjælp fra vores partner Morningscore.

Her finder du viden om det tekniske SEO:

Skal du arbejde på den tekniske del af dit SEO-arbejde, så er bloggen Teknisk SEO for begyndere lige noget for dig. Din hjemmeside skal være responsiv, hurtig, ingen døde links, der skal være meta tags og title tags og så skal den have et SSL-certifikat. Huks dog på at indholdet er nøglen.

Her finder du viden om link building:

Bloggen 3 gode tips til link building kommer ind på vigtigheden af diversitet i din anchor tekst, at du ikke blindt kan stole på DR i Ahrefs og vigtigheden af et godt netværk. Altid overvej om prisen på det link du køber giver værdi nok.

 

I bloggen Linkbuilding boost dine rangeringer med 3 effektive tips får du som titlen antyder 3 tips til at rangerer bedre på søgemaskiner. Gratis links, ankertekster til stærke links og content, analyse og outreach.

 

Vil du vide mere om backline, så skal du læse bloggen Backlinks 101 kort forklaret. Her får du viden om hvad backlink er og hvordan man bruger det. Det kan nemlig have stor betydning for din virksomhed.

Endnu mere viden om SEO:

Tips til at skabe mere organisk trafik på din hjemmeside er en blog som kommer ind på hvor du kan optimere din hjemmeside så du får flere leads og dermed flere salg. Her er SEO en stor del af trafikken.

 

Bloggen 4 værktøjer du kan bruge til en søgeordsanalyse, kommer ind på hvordan du laver den bedste søgeordsanalyse. Du skal bruge: Google Keyword planner, Google autofill, Ahrefs keyword explorer og Keywordtool.io.

 

Har du en hjemmeside i WordPress, så er denne blog omlagt til dig: 6 enkle og gode tips til WordPress. Du får at vide hvordan du kan få mere trafik, lead og kunder. Du skal heriblandt bruge SEO plugin, få links, holde det simpelt.

 

Skal du i gang med at skrive så du bliver fundet, så er det vigtigt at du har nogle forskellige ting in mente. Bloggen Skriv så du bliver fundet onpage SEO fortæller hvordan di skal bruge din målgruppe.

 

Vi får hele tiden flere blogs som omhandler SEO, så sørg for altid at holde dig opdateret under kategorien Salg og Markedsføring.