Sådan bruger du en partner | Startup Central
Som medlem af Startup Central, kan du gøre brug af mere end 40 samarbejdspartnere. Her får du en beskrivelse af, hvordan du gør brug af dem.

Som medlem af Startup Central får du mulighed for at gøre brug af mere end 40 forskellige partnere. Disse samarbejdspartnere tilbyder alt fra regnskabsprogrammer til juridisk hjælp. Du kan selvfølgelig gøre brug af alle de partnere, som du finder nødvendigt i din virksomhed.

Vi har forhandlet alle priserne, så du enten får et unikt tilbud eller en gratis prøveperiode. Det betyder også, at du ikke skal bruge tid på at finde en samarbejdspartner, der er til at stole på og derefter forhandle en god pris. Vi har ordnet det hele for dig.

Så hvis du ikke allerede er medlem, så kan du blive det her:

Bliv medlem


Når du er medlem, så er det lige til at gøre brug af de forskellige samarbejdspartnere.

Du logger ind på din profil og trykker på ikonet ”Partnere”, som markeret med rødt i nedenstående billede. Du vil så blive ført videre til vores partneroversigt.

Startup Centrals partnersige, søg i kategorier


Du har nu mulighed for at filtrere de forskellige partnere, så du ikke skal gå igennem mere end 40 forskellige partnere. Det gør du ved at trykke på den lille pil til venstre, her vil flere muligheder give sig til kende, tryk på den som du har brug for. De partnere som har ekspertise inden for området vil komme frem på siden. Se illustreret på billedet ovenfor, hvor søgeordet ”Webshop” er valgt. Du kan også vælge at søge efter det, som du mangler. Vi anbefaler, at du bruger et enkelt ord.

Når du har fundet den partner, som du vil gøre brug af, så trykker du på den og nedenstående billede vil komme frem. Her er taget udgangspunkt i vores partner DanDomain.

Eksempel på en partnerside - dette dandomain


Nu vil du kunne læse om, hvad den valgte partner tilbyder af service og hvilket tilbud du får, ved at være medlem af Startup Central.

I den gule boks til højre står der følgende: ”Ved brug af dette tilbud, accepterer du samtidig at være medlem af Startup Central i den gældende periode, som tilbuddet indeholder.” Det betyder, at hvis du vælger at gøre brug af det givne tilbud, så gælder tilbuddet kun så længe du er medlem af Startup Central. Melder du dig ud af Startup Central, vil du ikke længere kunne gøre brug af givne tilbud. Hvis du stadig vil gøre brug af partneren, uden at være medlem af Startup Central, skal du betale den fulde pris gennem den partnerens egen platform.

Tryk på ”Brug Partner”, hvis det er den partner du vil gøre brug af. Et nyt vindue vil blive åbnet og du vil komme ind på partnerens landingside. Her skal du blot følge instrukserne givet.

Når du har udfyldt det hele, så er du kørende og du kan begynde at gøre brug af partneren og dens servicer.

 

Husk på, at du kan gøre brug af alle de partnere, du finder nødvendigt for at opnå dine mål i din virksomhed.

Hvis du har problemer undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os. Mail: info@startupcentral.dk eller tlf. 29290113

Held og lykke med dit iværksætteri – vi hepper på din succes.