Revisorhjælp | Startup Central
En revisor er en person med stor finansiel viden. En revisor kan være en meget værdifuld sparringspartner på alle stadier af virksomhedens levetid.

Hvad er en revisor?

En revisor er en person med stor finansiel viden, der kan hjælpe dig med at udfærdige regnskaber, rådgive om bogføring og budgetter, opstille regnskaber, give økonomisk rådgivning, hjælpe med forhandlinger med fx banker og offentlige myndigheder, udfærdige årsregnskaber m.m.

Hvad kan en revisor hjælpe med?

En revisor kan være en meget værdifuld sparringspartner på alle stadier af virksomhedens levetid. Du kan fx få hjælp til, hvordan du kan optimere din virksomhed og skabe en bedre bundlinje ved hjælp af budgetter, nøgletal m.v. Derudover kan en revisor også hjælpe privatpersoner med fx private skatteforhold, køb af ejendomme m.m.

En revisor kan hjælpe dig med at kontrollere virksomhedens regnskab, så du kan sikre dig, at alt er som det skal være. Derudover gennemgår en revisor regnskabet for at sikre, at det giver et reelt billede af virksomhedens aktiver (ejendele) og passiver (gæld) og dermed også virksomhedens økonomiske situation.

Fordele ved at have en revisor

Der er mange fordele ved at have en revisor. Det kan blandt andet spare dig for en masse tid, hvis du har en revisor til at holde styr på dit regnskab og dine økonomiske forhold - så du ikke selv behøver at bruge en masse tid på dette. Du kan i stedet bruge tiden på det du brænder for. Derudover er du sikker på, at tingene, med en revisors hjælp, bliver gjort ordentligt i første omgang, så du slipper for unødvendige rettelser og uro i maven.

En revisor kan blandt andet hjælpe dig med at:

 • Forbedre din virksomheds likviditet.
 • Styrke dit forhold til din bank.
 • Udforme din forretningsstrategi.
 • Forbedre din bundlinje.
 • Hjælpe dig med at nå dine mål.
 • Benchmarke din virksomhed mod dine konkurrenter.
 • Optimere din skat.

Hvad koster en revisor?

Det kan være meget svært at angive den præcise pris på en revisor, da det kræver, at man kender opgavens omfang - samtidig med, at de fleste revisorer arbejder ud fra en timeløn.

Til enkelte specialopgaver kan du ofte få en fast pris på en revisor - og du kan få et revisorfirma til at lave et overslag over, hvor mange timer de forventer at opgaven vil tage, inden I starter samarbejdet.

Har du brug for hjælp til at finde en revisor? Få 3 tilbud på revisorer – 100 % gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis tilbud på revisorer

Hvornår har man brug for en revisor?

Både privatpersoner og virksomheder kan få brug for en revisor. Du kan selv vælge om du vil have et fast samarbejde med en revisor eller blot søge efter en revisor til én enkelt opgave.

Som privatperson kan du have brug for en revisor til at hjælpe dig med selvangivelsen - og som virksomhedsejer kan du få brug for en revisor til at klargøre årsregnskabet til den endelige revision, give økonomisk rådgivning m.m.

Driver du virksomhed, kan du næsten ikke undvære revisorhjælp. De fleste virksomheder kan dog selv frit vælge, hvorvidt de ønsker at have en revisor eller ej - da det for mange virksomheder ikke er lovpligtigt at have en revisor. Dog er det altid en god idé at få en revisor til at udføre revision for virksomheden, da du på denne måde sikrer dig, at alting er i orden. Fx kan et revideret regnskab i nogle tilfælde være forudsætningen for, at virksomheden kan optage lån i banker og lignende, hvorfor det er vigtigt, at alt er i orden.

I visse tilfælde kan det være lovpligtigt at have en revisor. Det gælder, hvis din virksomhed kan krydse mindst 2 ud af 3 nedenstående punkter af:

 1. Virksomheden har mere end 12 fuldtidsansatte
 2. Virksomheden omsætter for mere end 8 millioner kr. årligt.
 3. Virksomheden har en balancesum på mere end 4 millioner kr. (balancesummen er summen af virksomhedens aktiver og passiver).

Få revisorhjælp

Har du brug for en revisor? Så kan du få 3 gratis tilbud på revisorer gennem Ageras - helt uforpligtende. Ageras hjælper dig med at finde dit perfekte revisor-match - en revisor, der passer til netop dit behov.

Sådan virker det:

 1. Udfyld formularen på hjemmesiden.
 2. Inden for 48 timer vil du modtage 3 uforpligtende tilbud fra tre forskellige revisorer.
 3. Sammenlign priser og vælg den revisor, der passer bedst til din opgave og behov.

Det er nemt, hurtigt og 100 % gratis at finde en revisor gennem Ageras. Få 3 tilbud på revisorer – 100 % gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis tilbud på revisorer