Startup Central danner samarbejde med ny investor og bestyrelsesmedlem af Startup Central, Karsten Koed, der står klar til at hjælpe virksomheden med at vækste, og danne et stærkere netværk for selvstændige og iværksættere.

Startup Central danner samarbejde med ny investor og bestyrelsesmedlem af Startup Central, Karsten Koed, der står klar til at hjælpe virksomheden med at vækste, og danne et stærkere netværk for iværksættere og selvstændige.

 

- Jeg ser frem til at skabe et totalt netv√¶rk af iv√¶rks√¶ttere og selvst√¶ndige i Danmark. Jeg gl√¶der mig til at g√łre det endnu lettere for iv√¶rks√¶ttere at finde hj√¶lp, og give dem flere √łko-nomiske fordele. Startup Central er en virksomhed, hvor man b√•de kan hente h√łj faglighed og √łkonomiske fordele, samt blive en del af et st√¶rkt netv√¶rk. Det har iv√¶rks√¶ttere brug for, og vi har brug for iv√¶rks√¶ttere, fort√¶ller Karsten Koed i pressemeddelelsen.

 

For b√•de Startup Central og Karsten Koed er det en vigtig mission at g√łre det b√•de nemmere og billigere for iv√¶rks√¶ttere at starte deres egen virksomhed.

 

- Som jeg ser det, har iv√¶rks√¶ttere endnu mere end tidligere, brug for et st√¶rkt netv√¶rk, hvor de kan finde hj√¶lp og v√¶rkt√łjer til at komme helskindet gennem den nuv√¶rende krise. F√¶l-lesskabet betyder alt. St√•r man alene er man svag, men st√•r vi sammen er vi st√¶rkere, fast-sl√•r Karsten Koed.

 

Chef og stifter af netværksvirksomheden Startup Central, Anders Fogh, ser også frem til sam-arbejdet med Koed, og håber på, at han kan hjælpe hans virksomhed til at vækste endnu mere.

 

Karsten Koed har 25 års erfaring med udvikling og salg, og står blandt andet bag Gorm Agency og IT-kartellet. Han er CEO af reklame- og marketingsfirmaet NEW &, og er desuden aktiv investor i to virksomheder. Nu er han sprunget ud på ny inden for hans kernekompeten-cer: kommunikation, teknologi og forretningsudvikling.

 

Startup Central er en netværksvirksomhed for iværksættere og selvstændige med kontante fordele. Virksomhedens mål er at give iværksættere de bedste vilkår for at starte deres egen virksomhed.