Jeg mener selvfølgelig arbejdskultur, bare lige for en god arbejdsskyld. Det er noget jeg virkelig går op i. Som i virkelig går op i. Dét er forskellen mellem succes og fiasko - omgiv dig med de rigtige, både i privaten og på arbejdet.

Jeg mener selvfølgelig arbejdskultur, bare lige for en god arbejdsskyld. Det er noget jeg virkelig går op i. Som i virkelig går op i. Dét er forskellen mellem succes og fiasko - omgiv dig med de rigtige, både i privaten og på arbejdet.

Som iværksætter skal du altid finde de rette mennesker, det rette netværk, og de rette medarbejdere! Du er, som virksomhed, ikke stærkere end det svageste led. Hos mig er det en intern kamp om at være dagens m/k i skysovs og alle starter i praktik hos mig uanset uddannelse og karrierer. Det er min måde at afstemme, hvorvidt vedkommende ønsker at have en stilling hos mig!

Om end du sidder i et kontorfællesskab eller sidder på en virksomhed med 10 ansatte, more or less, så er det miljø du arbejder i, alt afgørende for din egen succes!

Du skal omgive dig med mennesker, som vil det samme som dig. Du er din egen leder. Vi har alle et ansvar for at gøre vores omgivelser så gode som de overhovedet kan blive. Hvis det ikke er din mentalitet, så skal du finde et spejl og kigge dybt ind i det!

Jeg ser egentligt mig selv som værende en hård og konsekvent leder, fordi jeg vil have, at mine medarbejdere bløder for iværksætteri, og bløder for at gøre det endnu bedre end i går! Du skal være den chef og leder, som passer til din personlighed. Men du skal også huske, at når du omgiver dig med iværksættere, så er de ofte deres virksomhed og det er deres person som er virksomhedens brand.

Jeg har oplevet på nærmeste hold, hvordan en underpræsterende medarbejder påvirker hele organet i en lille virksomhed. Her skal du som leder virkelig søge ind og arbejde med dig selv og vedkommende. Du har ansvaret som ejer op leder, at dine medarbejdere er proaktive og du har ansvar for de gør deres arbejde, for hvis de ikke gør deres arbejde godt nok, så er det også DIN FEJL!

Når en medarbejder underpræstere skal du med dine personlige skills hen over og få motiveret vedkommende, og få vedkommende op på beatet igen. Investere tiden i vedkommende for ellers vil det sprede sig til den næste medarbejder og så har du et problem som leder.

Der er heller ingen skam i at lade en medarbejder gå, men lad os nu sørge for, at både du og dine medarbejdere har forsøgt alt, for at få tingene til at virke. Så stopper alting på bedst mulig hvis.

Jeg forsøger personligt at gøre mine virksomheder kammeratlige, mellem medarbejder. Jeg tror på, at hvis vi kan gå personligt til hinanden så er vi lettere til at acceptere hinandens forskelligheder Med en performancekultur som er i Startup Central, skal vi tæt på hinanden, for at kunne presse hinanden den ekstra mil.

Vi spiller dart, vi skaber sund konkurrence mellem hinanden, som intet har med det reelle arbejde at gøre. Men det er en måde for mig at skabe en lyst til at vinde, fordi der er altid en straf til en potentiel taber, og det overraskende ofte faktisk mig der taber.