Jura | Startup Central
Jura kan for mange være en jungle at finde rundt i. Derfor har vi samlet et par blogs, som er let forståelige og som vil komme dig til gavn.

Lets face it. Det er de færreste iværksættere, som er en ørn til jura, heldigvis er der en masse hjælp at hente. Først og fremmest har vi en masse coaches som du kan række ud til, de hjælper dig glædeligt. Normalt er det en dyr omgang at få juridisk vejledning, men vores coaches hjælper gratis med sparring, så længe det ikke bliver til en aktiv handling.

Når det er sagt, så har vi samlet to blogs som indeholder nogle juridiske behov, du kan komme ud for i dit iværksætterieventyr.

Vi håber på at kunne udvide mængden af blogs på området snarest, så hold dig opdateret på kategorien Jura.

 

Bloggen Sådan indgår du en god samarbejdsaftale er ret sigende for hvad den indeholder. Står du overfor at skulle indgå et samarbejde, så er det vigtigt at I får lavet en samarbejdsaftale, alt skal skrives ned på papir, så der er ingen der bliver snydt. Disse aftaler skal også på plads, hvis det er en ven du skal samarbejde med. Lige meget hvor gode venner man er kan man komme ud for uoverensstemmelser, og det kan resulterer dårligt for virksomheden. Bloggen dækker nogle emner du skal have styr på og overveje.

 

Sådan opsiger du en kontrakt er både for dig som er erhvervsdrivende og dig som er lønmodtager. Det handler nemlig om hvordan du opsiger en kontrakt. Bloggen kommer ind på 3 overordnede måder en kontrakt kan stoppes, henholdsvis opsigelse, ophævelse og udløb. Sørg for at have dit på det rene når du vil ud af en kontrakt og aldrig skriv under på noget som du ikke har læst eller ikke helt forstår.

 

Kontakt vores coaches på området, hvis du er i tvivl om noget juridisk.