Hvad er en gateway og indløser? | Startup Central
Som iværksætter er det vigtigt at have styr på økonomien, det gælder også, når man skal oprette en webshop. En gateway og en indløser er to vigtige elementer i forhold til at modtage betalinger fra dine kunder.
<div class='container'>

Som iværksætter er det vigtigt at have styr på økonomien, det gælder også, når man skal oprette en webshop. En gateway og en indløser er to vigtige elementer i forhold til at modtage betalinger fra dine kunder. Men hvad er forskellen og hvordan, kan du spare penge ved at forhandle en aftale?

En gateway er en tjeneste, der gør det muligt for dig at modtage betalinger via dit website. Dette sker ved at en gateway kobler din webshop til et betalingssystem, så du kan modtage betalinger via kreditkort og andre online betalingsmetoder. Gatewayen sørger også for at verificere, at der er tilstrækkelige midler på kundens kreditkort, inden betalingen gennemføres.

En gateway er f.eks. QuickPay eller OnPay.io.

En indløser, også kaldet en acquirer, er en bank eller finansiel institution, der modtager betalingen fra kunden og videresender den til din konto. Indløseren sørger også for at overføre betalingen fra kundens kreditkort til din konto, så du kan få adgang til pengene.

En indløser er f.eks. Swedbank eller Nets.

En gateway og en indløser arbejder tæt sammen for at sikre, at du kan modtage betalinger fra dine kunder på en sikker og pålidelig måde. Men som iværksætter kan det være en fordel at forhandle en aftale med både gatewayen og indløseren, da der kan være stor variation i priserne på de forskellige tjenester.

Ved at forhandle en aftale med både gatewayen og indløseren kan du spare penge på transaktionsgebyrer og andre omkostninger, der er forbundet med at modtage betalinger via din webshop. Dette kan være en god investering for din virksomhed, da du på den måde kan få mere ud af dine penge og investere dem i andre vigtige områder af din virksomhed.

I det hele taget er det vigtigt at have styr på økonomien, når man driver en webshop, derfor er det en god idé at undersøge markedet og forhandle en aftale med både gatewayen og indløseren for at spare penge på transaktionsgebyrer. På den måde kan du få mest muligt ud af dine penge og investere dem i andre vigtige områder af din virksomhed.

Du kan med fordel finde ud af, hvordan du sparer flest penge på din indløser på kortgebyr.dk

</div>