Fuck sabbatår – tag et startup år! | Startup Central
Ved du ikke hvad du skal bruge dit sabbatår til? Spring ud som selvstændig. Udlev din iværksætterdrøm! Startup Central står klar til at hjælpe dig.

Først og fremmest: Stort tillykke! Du er trådt ind i den mest skræmmende og spændende tid i dit liv!

Men hvad skal du så nu? Du har helt sikkert indøvet et svar, da det spørgsmål højst sandsynligt er dukket op til de fleste familie middage. Det er nu du har tiden og friheden til at gøre lige præcist det DU vil!

Du har nu muligheden for at starte dit eget - realisere din skøre og fantastiske idé og blive selvstændig. Din drøm om en selvstændig levevej kan gå i opfyldelse. Drømmen om at være din egen chef, og skabe dit helt eget – nu er det din chance! Brug dit sabbatår på at forfølge alle dine drømme! Brug året på at udvikle dig selv! Brug året på at blive selvstændig!

At være selvstændig giver dig et enormt sæt af kompetencer, på meget kort tid: markedsføring, økonomi, kundehåndtering og meget mere! Du viser at du er initiativrig, modig, nysgerrig og har forsøgt (og måske lykkedes) med at bygge din helt egen selvstændige virksomhed op.

Det kan være rigtig hårdt at starte sin egen virksomhed. Men frygt ej - Startup Central kan hjælpe dig. Vi har netværket, med ligesindede selvstændige, så du er aldrig alene og alle de nødvendige værktøjer du skal bruge for at starte selvstændigt. We got you!Som helt grøn selvstændig er der alt det praktiske, som er meget godt at have styr på, uanset branche og retning du vælger at starte selvstændig inden for:

Kontrakter

Kontrakter - ansættelseskontrakter, direktørkontrakt, køb-og-salg kontrakt, samarbejdsaftaler osv. er vigtige at huske. Her kan vi anbefale Contractbook, hvor du, igennem dem, har alt hvad du skal bruge til kontrakter, og det hele er online. Startup Centrals medlemmer får op til 83% rabat det første år hvis: de er under 4 år gamle og har under 40 ansatte. Ellers fås der en 50% rabat det første år.

Forsikring

Her har vi et samarbejde med Tryg. Du kommer i kontakt med deres erhvervskundechefer, som går ind og kigger på din branche og kommer derefter med et eksklusivt tilbud, de skræddersyr forsikringen til dig som selvstændig.

Lønsystem

Tillykke, du har fået din første medarbejder! Personen skal selvfølgelig have løn. Her kan du benytte vores partner Salary. Du kan få deres lønsystem gratis de første 6 måneder.

Erhvervskonto

Vi har et samarbejde med Nykredit, her vil du hurtigt og billigt kunne få en erhvervskonto.


App

Går du rundt med idéen til den fedeste app? Så er der her nogle af vores partnere, som kan hjælpe dig godt på vej:

LittleGiants

LittleGiants er specialister i udvikling af apps til Android og iOS. Der er et stort fokus på at skabe en god relation til dig, derfor vil du blive tilknyttet dit helt eget unikke team. De vil være med dig hele vejen og det vil kunne ses i den succesfulde app, som kommer ud af samarbejdet. LittleGiants tilbyder Startup Central medlemmer mellem 30 og 45% rabat i udvikling og drift.

Vores coaches

Vi har over 65 coaches inden for 51 forskellige brancher, som kan gå ind og få valideret dit projekt. Du kan få sparring på de ting, du skal være opmærksom på, når du skal udgive, hvilke funktioner du generelt har brug for.


Webshop

Har du derimod en webshop, som skal oprettes, har vi en masse partnere, som kan hjælpe og guide dig!

Dandomain

Dandomain kan hjælpe dig med at få din webshop op at stå. Gennem os, får du et pakke tilbud, som består af: 6 måneder med DanDomains Start-up Webshop, 1 års ejerskab inkl. registrering af et dk-domæne samt gratis tilmelding til DanDomains næste Startup kursus. Start-Up Webshop indeholder: gratis OnPay betalingsløsning, fri telefonsupport, rabatkoder, markedsføring på Google mv. og 1 sproglag.

Tryghedsmærket

Det er vigtigt at sikre en sikker nethandel for dine kunder. Derfor er det vigtigt med Tryghedsmærket. Hvis du har en omsætning på under 250.000 kr., vil du kunne få mærket gratis. Når du når op på en omsætning på over 250.000 kr., vil det koste 1995 kr. om året. Det er en specialpris du får gennem Startup Central, da det normalt koster 2500 kr. Derudover er det også meget billigere end E-mærket, som koster små 8000 kr. om året.


Tøjmærke

Drømmer du om at starte dit eget tøjmærke? Her kan vi være behjælpelig med:

Vores coaches

Hvis du går med en drøm om at starte selvstændigt med dit eget tøjmærke, har vi 2-3 coaches på vores platform, som er klar til at hjælpe dig. Du har idéen og tankerne, og de kan hjælpe med resten. Hvis du har brug for hjælp til designs, kan en coach være med inde over den del. Derudover har de kontakter til produktionssteder, i både ind- og udland, og kan derved hjælpe dig med den nødvendige kontakt. Under hele processen vil den pågældende coach du vælger at gøre brug af, være med ind over hele rejsen, og være med til at sikre, at kvaliteten er i orden. Derudover er de med hele vejen og kan gå ind og tage over mht. kommunikation med produktionsstederne.

Måske du ikke har alle de nødvendige kompetencer inden for markedsføring? Så kan vores coaches hjælpe. De har lalt den viden du skal bruge, samt en masse viden om, hvordan du promoverer på de forskellige medier. Det er en super måde at kickstarte din forståelse for, hvordan du skal lægge din markedsføring.


 

SoMe

Er du en haj til SoMe og vil bygge din selvstændige virksomhed på det, er det vigtigt at du kigger på disse ting:


Startup Lounge

Inden for SoMe, skal du altid være klar til at netværke. Hos os har vi et eksklusivt netværk: alle vores medlemmer - ligesindede selvstændige, coaches og teamet bag Startup Central. Du kan f.eks. tilbyde medlemmer i Startup Lounge din viden, og derigennem få kunder, eller selv få den hjælp du mangler fra en anden selvstændig. Du kan altså, gennem os, få kunder, samtidig med at du udvider dit eget netværk, som måske kan hjælpe dig til fremtidige kunder.

Vores coaches

Derudover er det super vigtigt, at dit netværk består af folk med en masse kompetencer inden for feltet. Vi har flere coaches, som selv er selvstændige og har deres eget marketingsbureau, eller arbejder for et. Blandt andet kan du komme i kontakt med en af dem, som står for marketing for Shaping New Tomorrow.Hvis din drøm er noget helt andet, end hvad du ser på vores lister, er du mere end velkommen til at ringe, så vi kan finde den bedste løsning for lige netop dig og din virksomhed. Så hvis du mangler hjælp til at skabe en succesfuld forretning, og strukturere din selvstændige levevej, hjælper vi gerne!