Startup Central er stedet, hvor man skal hen, hvis man ønsker at starte en virksomhed. Lige nu kører vi kampagnen Fuck sabbatår – Tag et startup-år! Det første års medlemskab koster 1100 kr. inkl. ALT!

Startup Central er stedet, hvor man skal hen, hvis man ønsker at starte en virksomhed. Lige nu kører vi kampagnen Fuck sabbatår – Tag et startup-år!

Nu er det tiden til at kigge på, hvad du virkelig gerne vil arbejde med! Og lige meget hvad det er, kan vi hjælpe!

Lige fra en idé, til et næsten færdigt produkt. Om det er en app, en webshop, en abonnementsforretning, eller om du bare har brug for alle de administrative systemer, som skal bruges til at komme i gang med at starte din virksomhed. We got you!

Det er kun din fantasi, som sætter grænsen! Jo mere du bruger os, desto mere kan vi gå ind og være behjælpelige. Vi har alt, hvad du skal bruge, for at starte din egen virksomhed op, med mange rabatter.


Som nyopstartet er der alt det praktiske, som er meget godt at have fået styr på, uanset branche og retning du vælger at gå:

Kontrakter

Kontrakter - ansættelseskontrakter, direktørkontrakt, køb-og-salg kontrakt, samarbejdsaftaler osv. er vigtige at huske. Her kan vi anbefale Contractbooks, hvor du, igennem dem, har alt hvad du skal bruge til kontrakter, og det hele er online. Du kan få adgang til deres ”early-stage” program og spare 50% på alle deres løsninger.

Forsikring

Her har vi et samarbejde med Tryg. Du kommer i kontakt med deres erhvervskundechefer, som går ind og kigger på din branche og kommer derefter med et eksklusivt tilbud.

Lønsystem

Tillykke, du har fået din første ansatte! Personen skal selvfølgelig have løn. Her kan du benytte vores partner Salary. Du kan få deres lønsystem gratis de første 6 måneder.

Erhvervskonto

Du skal selvfølgelig have oprettet en erhvervskonto. Her har vi vores partner Lunar, hvor du får 20% gennem os, hvilket er en besparelse på 400 kr.

Nu skulle du gerne have styr på alt det praktiske. Så er det tid til at gå ind og kigge på det mere konkrete: Hvad skal du være opmærksom på, med lige netop din virksomhed? Vi har lavet en liste over 5 forskellige slags virksomheder, og hvad der kunne være godt at overveje og have styr på.


App

Går du rundt med ideen til den fedeste app? Så er der her nogle af vores partnere, som kan hjælpe dig godt på vej:

Codespace

Codespace kan levere en prototype på din app, til 10.000 kr. ekskl. moms. Heri indgår 5 valgfrie funktioner, som du i dit samarbejde med Codespace, finder hvilke funktioner, der vil være de mest optimale at gøre brug af, så du kan få applikationen op at køre. (Flere steder vil sådan noget koste mellem 100.000 kr. og 1 mio. alt efter, hvor stor den her.) Codespace hjælper dig altså med at gøre dit koncept konkret og håndgribeligt, hvilket gør det lettere at få en investor med ombord, som kan skyde nogle penge i projektet.

Vores coaches

Vi har over 60 coaches inden for 25 forskellige brancher, som kan gå ind og få valideret dit projekt. Du kan få sparring på de ting du skal være opmærksom på, når du skal udgive, hvilke funktioner du generelt har brug for.


Webshop

Har du derimod en webshop, som skal oprettes, har vi en masse partnere, som kan hjælpe og guide dig!

Dandomain

Dandomain kan hjælpe dig med at få din webshop op og stå. Gennem os, får du 6 måneder gratis, samt et valgfrit DK-domæne i 12 måneder.

GreenWay Logistics

Du skal også have styr på leveringsaftaler. Her kan GreenWay Logistics hjælpe dig med alt, lige fra håndtering til levering, gennem DAO, Post Nord eller GLS. De kan også være behjælpelige, hvis du skal have fragtet via skib eller fly. De har allerede alle aftaler på plads. Derudover har vi sørget for, at du spare nogle penge, så du ikke selv skal gå ud og forhandle.

Brandarmies

Inden for salg, kan du vælge at indgå samarbejder med influencers. Vi kan her anbefale Brandarmies, som er en influencerplatform, hvor du kan få 4 måneder gratis adgang til alle de influencere de har. Herefter kommer det til at koste dig maks. 300 kr. om måneden. Her kan du finde ud af, hvem der bedst passer til det produkt du vil sælge, gå ind og lave de alliancer du har brug for, for at skubbe salget i gang.

Tryghedsmærket

Det er vigtigt at sikre en sikker nethandel for dine kunder. Derfor er det vigtigt med Tryghedsmærket. Hvis du har en omsætning på under 250.000 kr., vil du kunne få mærket gratis. Når du når op på en omsætning på over 250.000 kr., vil det koste 1995 kr. om året. Det er en specialpris du får gennem Startup Central, da det normalt koster 2500 kr. Derudover er det også meget billigere end E-mærket, som koster små 8000 kr. om året.


Tøjmærke

Drømmer du om at starte dit eget tøjmærke? Her kan vi være behjælpelig med:

Vores coaches

Hvis du går med en drøm om at starte dit eget tøjmærke, har vi 2-3 coaches på vores platform, som er klar til at hjælpe dig.  Du har ideen og tankerne, og de kan hjælpe med resten. Hvis du har brug for hjælp til designs, kan en coach være med inde over den del. Derudover har de kontakter til produktionssteder, i både ind- og udland, og kan derved hjælpe dig med den nødvendige kontakt. Under hele processen vil den pågældende coach du vælger at gøre brug af, være med ind over hele rejsen, og være med til at sikre, at kvaliteten er i orden. Derudover er de med hele vejen og kan gå ind og tage over mht. kommunikation med produktionsstederne.

Marketingklubben

Måske du ikke har alle de nødvendige kompetencer inden for markedsføring? Så kan Marketingklubben hjælpe. De har lavet en platform, hvor du kan tilegne dig en masse viden om, hvordan du promoverer, på de forskellige medier. Det er en super måde at kickstarte din forståelse for, hvordan du skal gå ind og lægge din markedsføring. Og gennem os får du 20% rabat, så i stedet for 249 kr., bliver det 199 kr. om måneden.

Motion Vizuals

Der skal nok også være produktbilleder på webshoppen. Her er Motion Vizuals klar til at tage billeder for dig og lave reklamevideoer.


Personlig træner

Er din store drøm at være personlig træner og hjælpe andre med deres sundhed? Så kan du med fordel kigge på disse partnere:

Moaching

Det er utrolig vigtigt at have styr på sine klienter, og finde en platform og et værktøj, som kan hjælpe med det. Her tilbyder Moaching et program til håndtering af dine klienter, og gennem os, får du halv pris de første 6 måneder. Gennem Moaching kan du lave kategorier for hver enkel klient, så i sammen kan skabe et bedre overblik over mål og resultater.

Russit

Vi tilbyder en WordPress hjemmeside fra vores partner Russit. Du kan få en fuld funktionel hjemmeside, med 5 undersider, samt nyhedsbrevsfunktion til 3000 kr. ekskl. Moms.

GenieWords

Marketing Klubben kan hjælpe dig med at få en generel forståelse for markedsføring (læs mere under det at starte sit eget tøjmærke) Men hvis du gerne vil have hjælp til at eksekvere markedsføringsdelen, kan GenieWords hjælpe. Du får opsætning af Google Business, 2-3 annoncer for 449 kr. Samtidig får du 600 kr. i Google Adds. Oveni har vi sparet dig for oprettelsesgebyret på 1000 kr.


SoMe

Er du en haj til SoMe og vil bygge din virksomhed på det, er det vigtigt at du kigger på disse ting:

Startup Lounge

Inden for SoMe, skal du altid være klar til at netværke. Hos os har vi et eksklusivt netværk: alle vores medlemmer. Du kan fx tilbyde dem din viden, og derigennem få kunder, eller selv få den hjælp du mangler. Du kan altså, gennem os, få kunder, samtidig med at udvide dit eget netværk, som måske kan hjælpe dig til fremtidige kunder.

Vores coaches

Derudover er det super vigtigt, at dit netværk består af folk med en masse kompetencer inden for feltet. Vi har flere coaches, som har deres eget marketingsbureau, eller arbejder for et. Blandt andet kan du komme i kontakt med en af dem, som står for marteting fra Shaping New Tomorrow.

Plandzer

Plandzer er et instagramværktøj. De tilbyder dig muligheden for hjælp til promovering – du kan bruge det til din egen virksomhed, eller til dine klienter. Gennem Plandzer kan du sende automatiske DMs til folk der følger en. Du kan autolike specielle hashtags, så du er sikker på at ramme nogle med samme interesse, som dig selv, hvilket vil skabe flere følgere og potentielt flere kunder. Du kan også planlægge opslag og lave en database med hashtags, så du hele tiden ved, hvilke hashtags der performer godt. Derudover kan du får statistik på ugentlig basis, så du kan få et dybdegående indblik i, hvordan dine opslag performer.


Hvis din drøm er noget helt andet, end hvad du ser på vores lister, er du mere end velkommen til at ringe ind, så vi kan finde den bedste løsning for lige netop dig og din virksomhed. Så hvis du mangler hjælp til at skabe en succesfuld forretning, hjælper vi gerne!

(Kampagne gælder ikke kun for de nyligt udklækkede studenter, men for ALLE!)