Fjern alger og flisepest øg konverteringen | Startup Central
Førstehåndsindtrykket er vigtigt. Din entré er det første kunden ser, derfor er det vigtigt at den spiller.

Fjern alger og flisepest fra entréen til din virksomhed og øg konverteringen

Har du en virksomhed, hvor I dagligt får besøg af kunder enten på kontoret eller i butikken? Her er førstehåndsindtrykket nødt til at står utroligt skarpt, så kunderne får en dejlig oplevelse allerede inden de træder ind ad døren. Hvis dine fliser udenfor er fyldt med alger og flisepest, så starter man allerede i minus hos potentielle klienter.

Hos Fliserens Eksperten er vi garant for at få renset dine fliser, så du kan stå skarpt ved det første møde med en kunde. Vi garanterer at komme i gang inden for 14 dage, så du ikke skal gå for lang tid med grønne pletter og et dårligt førstehåndsindtryk til kontoret.

Man bruger kun de første 3 sekunder til at vurdere en virksomheds lokaler

At skaffe nye kunder og besøgende der kommer igen er en svær disciplin. Selv de mindste ting kan få en kunde til at blive i tvivl og så er de langt sværere at konvertere til enten klienter eller længerevarende købere. For enhver nystartet virksomhed er ethvert lead en stor sag og derfor er det vigtigt, at der er styr på alle enderne.

Det kan godt virke som en uoverskuelig opgave at holde indgangen perfekt, samtidig med at man har en milliard opgaver på bordet i en ny virksomhed. Her vil man langt hellere fokusere på de presserende opgaver, som skaber målbar værdi for både kunder og virksomheden selv. Det er vigtigt at fokusere på de opgaver og færdigheder, som man er bedst i og derfor skal man nogle gange outsource dele af vedligeholdelsen.

Find det perfekte match mellem pris og ydelse

Hos Fliserens Eksperten kommer vi glædeligt ud og måler dine fliser, så vi kan give dig et specifikt tilbud på, hvad det ville koste at få renset. Tilbuddet er gratis og 100 % uforpligtende, så du ikke skal frygte at blive bundet allerede inden prisen er udregnet. Vi går meget op i at være gennemsigtige, så du kan se hvad tiden og prisen kommer af.

Vi er eksperter i alle slags fliser og dækker både store og små opgaver i hele Danmark. Når vi har renset fliser for dig, kan vi også tilbyde at vedligeholde dine fuger med fugesand, samt imprægnere dine fliser med en nanobehandling, som holder fliserne fri for alger i længere tid. Her kan du få en ekstra service, så du ikke skal bekymre dig om at få renset fliser så ofte.

Du kan se alle vores ydelser og services på https://fliserens-eksperten.dk/