Crasher din MacBook hele tiden? Sådan får du hjælp | Startup Central
Det er så irriterende, når udstyret ikke er i orden. Heldigvis er der hjælp at hente fra specialister. Glad Teknik kan hjælpe dig, så du hurtigt kan komme videre med dit iværksætteri
<div class='container'>

Der er ikke noget værre end at sidde på kontoret og være presset i forhold til at nå deadlines, for så at opleve, at ens MacBook crasher. Hvor det i andre tilfælde kan være lækkert med en lille pause, så er det bare ikke det bedste tidspunkt, når man sidder midt i en vigtig opgave.

Det første man gør er at prøve at genstarte computeren, og hvis det ikke virker, så hiver man fat i IT-afdelingen. Hvis de også er lost, så er der kun to muligheder tilbage. Smid computeren ud ad vinduet eller find akut Mac hjælp. Vi anbefaler – naturligvis – sidstnævnte.

Hvor det før i tiden var nødvendigt at gå til et autoriseret værksted, findes der i dag mange mindre virksomheder, som har specialiseret sig i reparationer af forskellige Apple produkter, så hvis din virksomheds MacBooks crasher, har du brug for hjælp. I denne artikel får du derfor et par tips til, hvordan du finder hjælp til reparation af Mac.

Sådan finder du en specialist

Har du akut brug for hjælp til din eller virksomhedens MacBooks, så vil det være hurtigst at bruge internettet. En hurtig Google søgning vil kunne vise dig de forskellige virksomheder og butikker, som tilbyder denne form for service. En anden fordel ved at bruge Google til dette er, at du let kan finde den virksomhed, der ligger tættest på dig eller på din arbejdsplads. Dette kan især være en fordel, hvis der er tale om en akut situation. I de fleste butikker kan du bare komme forbi og droppe din MacBook af, men i enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at skulle bestille en tid. Virksomhedens betingelser kan du oftest læse om på deres hjemmeside, ligesom du også kan finde andre relevante oplysninger, som du måske kunne have brug for. Du kan f.eks. få repareret din MacBook hos GladTeknik.

Derfor skal du bruge en specialist

Apple er forholdsvis strenge, når det kommer til garantien på deres produkter. Det betyder, at hvis du begynder at åbne computeren op selv for at identificere eller løse problemet, så ryger din garanti. Af denne grund alene skal du altid benytte dig af en specialist eller et autoriseret værksted. På den måde undgår du at stå uden hjælp, hvis du alligevel ikke kunne afhjælpe problemet, eller hvis du skulle have brug for garantien senere hen. Når det kommer til Apple produkter, så bør man altid være varsom i forhold til at prøve at lave dem selv og i stedet benytte sig af en virksomhed, som har den nødvendige ekspertise eller uddannelse til det. Kun på den måde kan du være sikker, på at du får din MacBook tilbage i den bedste mulige tilstand.

</div>